Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Typisk norsk

Donald Duck er en del av kulturhistorien i Norge. Den særdeles nebbete, matroskledde anden har lært flere generasjoner av nordmenn å lese, han har preget språket vårt, og han har skapt debatter og engasjement i flere tiår. Les mer

299,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Donald Duck er en del av kulturhistorien i Norge. Den særdeles nebbete, matroskledde anden har lært flere generasjoner av nordmenn å lese, han har preget språket vårt, og han har skapt debatter og engasjement i flere tiår. Selv om han ikke bor i Norge, så føles det som akkurat denne anden er norsk!

Denne bokserien har som mål å utforske den «norske Donald» - i videste forstand av begrepet. Vi skal nemlig ta deg med på en vandring gjennom Norges Donald-historie. «Det er typisk norsk å være god», uttalte Gro Harlem Bruntland under statsministerens nyttårstale i 1992. Vi i redaksjonen tør å påstå at også Donald har utmerket seg som «typisk norsk», og er blitt allemannseie for det norske folk i løpet av de siste 75 årene. I denne boken skal vi avdekke hva som kan betegnes som typisk norsk - med god hjelp fra elleville historier hvor Donald får bryne seg på alt fra regntunge skyer over Bergen, idyllisk norsk natur fra Vega og «Tellemark», og hytteferier til besvær; til feminismens viktige inntog i Andeby, nebbete nabokrangler, en storsnutet arbeidshverdag som mesterflytter og hagefrisør, og en særdeles halsbrekkende fellesstart i snøkledde alpinbakker.

Detaljer

Forlag
Egmont
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
208
ISBN
9788242975430
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Typisk norsk
Format
26 x 21 cm
Serie
Norsk Donald 10

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Typisk norsk:

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
145,- 159,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dolly

Tonje Tornes
Paperback 
145,- 159,-
 
Oppslukt
3 for 2

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 
Skare
3 for 2

Skare

Aleksander R. Kirkwood Brown
Innbundet 
169,- 299,-
 
Havgapet
3 for 2

Havgapet

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
149,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv