Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den tobeinte hesten

Etter at Salasso har handlet på krita i baren og ikke kan betale for seg, må han ut å tjene ekstra penger. Miki slår følge, og snart møter de personer som fabulerer om en tobeint hest. Hva det er for noe, er ikke helt åpenbart for de to. Les mer

200,-

229,- Spar: 29,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Etter at Salasso har handlet på krita i baren og ikke kan betale for seg, må han ut å tjene ekstra penger. Miki slår følge, og snart møter de personer som fabulerer om en tobeint hest. Hva det er for noe, er ikke helt åpenbart for de to. Tim og Professoren har fått alle innbyggerne før angrepet starter, men de glemte én mann. Davy må, som vanlig, trå til for å ordne opp. Kaptein Miki blir med på en arkeologisk utgraving etter et glemt folk. Det skal også være store skatter inne i bildet. Men skattet har en streng vokter - se opp for Gullormen.Og det er mer ...Davy må, igjen, ut på hemmelig oppdrag, og Miki møter en mann som har stor makt over andre.

Om serien: Davy og Miki er to klassiske westernhelter med en nostalgifaktor høyere enn Rocky Mountains. Ethvert hull i kronologien har vist seg å utløse dyp og ektefølt fortvilelse hos samlerne.

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media Nordic
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
219
ISBN
9788242975843
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
28 x 21 cm
Serie
Davy og Miki 43

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den tobeinte hesten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Katla
199,-

Katla

Luit van der Tuuk
Innbundet 
199,- 399,-
 
Allan Falk
Ny!

Allan Falk

André-Paul Duchâteau
Paperback 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv