Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fort Ortegas

Etter å ha blitt funnet i ørkenen av soldatene fra Fort Ortegas, blir Miki og vennen hans tatt med dit. Sammen må de prøve å finne hvem som står bak overfallene på forsyningskaravanene. Etter å ha klart dette, dukker et annet problem opp på fortet . Les mer

180,-

198,- Spar: 18,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Etter å ha blitt funnet i ørkenen av soldatene fra Fort Ortegas, blir Miki og vennen hans tatt med dit. Sammen må de prøve å finne hvem som står bak overfallene på forsyningskaravanene. Etter å ha klart dette, dukker et annet problem opp på fortet ... Apachene gjør opprør. Miki skjønner at dette vil føre til at forsvarsløse nybyggere vil bli offer for herjingene til Apachene og bestemmer seg for å advare dem. På gårdene finner han ut at det bare er kvinner tilbake. Sammen med dem prøver han å danne et forsvar mot angrepene som vil komme.I skogen, like ved trappers leir, dukker det opp en litt uvanlig person. Det er en enslig kvinne. Hun blir overfalt av indianere, og selv hun er dyktig nok å forsvare seg, kunne det godt blitt vanskelig for henne, dersom ikke Davy hadde dukket opp i riktig øyeblikk. Hun blir med til leiren, og der møter hun Professoren, som til sin forskrekkelse ser at han kjenner henne igjen. Damen er ute i et ærende, som Davy hjelper henne med å løse.Senere, blir Davy bedt om å hjelpe Advokat Connolly med en sak. Det gjelder noen viktige papirer som blir fraktet til landet av advokatens sønn.

Om serien: Davy og Miki er to klassiske westernhelter med en nostalgifaktor høyere enn Rocky Mountains. Ethvert hull i kronologien har vist seg å utløse dyp og ektefølt fortvilelse hos samlerne.

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media Nordic
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
215
ISBN
9788242972989
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
28 x 21 cm
Serie
Davy og Miki 37

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fort Ortegas:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Sult

Knut Hamsun
Paperback 
272,- 299,-

Wilse

Trond Bjorli
Innbundet 
454,- 499,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv