Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Ungdomsskolen

Aksel begynner på en helt ny ungdomsskole, og strever med å finne seg til rette i det tøffe sosiale klimaet på skolen. Da Aksels fetter, bestekompis og klippe i tilværelsen omkommer i en ulykke, blir det ytterligere en stein til byrden. Les mer

240,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Aksel begynner på en helt ny ungdomsskole, og strever med å finne seg til rette i det tøffe sosiale klimaet på skolen. Da Aksels fetter, bestekompis og klippe i tilværelsen omkommer i en ulykke, blir det ytterligere en stein til byrden. Den unge Aksel må kjempe seg gjennom sorg, sinne og konfrontasjoner med alt fra ungdomspsykologen til plageåndene. Men heldigvis har Aksel en støttende og fortåelsesfull familie som gjøre sitt beste for at han skal ha det bra. Og selv om han er en følsom gutt, har han også styrke til å komme seg gjennom problemene.

I sin første bok viser Anders N. Kvammen et naturlig fortellertalent, han har utviklet sin særegne poetiske stil med detaljrikdom, innlevelse og humor.

Anders N. Kvammen er født i 1985 og er fra Oslo.

Trådsydd heftning, 130 g Munken lynx

Medlemsvurdering:
Det kan være vanskelig å være tenåring. Det vet vi alle. Da er det viktig å ha folk rundt seg som forstår. Kjærlige mennesker som vil ditt beste. Dette har Anders N. Kvammen fått glitrende til i denne tegneserieromanen. Man blir både imponert og glad av å lese den. Her blir tenåringsvanskeligheter tatt på alvor, men ikke hauset opp. Denne kan mange kjenne seg igjen i.

Hilde

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
No Comprendo Press
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282550550
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
28 x 21 cm
Priser
Brageprisen Barne- og ungdomsbok 2016
Serie
Aksel 1

Kunders vurdering

M
Mads Joachim 13 år – 23.01.2017

– En grei og fin historie. Kunne hatt bedre tegninger.

A
Andrianne – 25.10.2016

– Boken var god. Det ble skapt en stemning, gjennom de mørke fargene og de noe monotone eller flate dialogene. Dette underbygget følelsen til Alex av at ungdomsskolen er en tidsepoke man bare må holde ut. Likevel er jeg usikker på om boken var verdt pengene. Boken var dyr. Men, kanskje jeg bare hadde trengt å snakke med noen om boken etterpå? Tre eller 4 stjerner? Jeg blir ikke enig med meg selv.

H
Hilde – 11.07.2016

– Det kan være vanskelig å være tenåring. Det vet vi alle. Da er det viktig å ha folk rundt seg som forstår. Kjærlige mennesker som vil ditt beste. Dette har Anders N. Kvammen fått glitrende til i denne tegneserieromanen. Man blir både imponert og glad av å lese den. Her blir tenåringsvanskeligheter tatt på alvor, men ikke hauset opp. Denne kan mange kjenne seg igjen i.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ungdomsskolen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Uke 40

Taran L. Bjørnstad
Innbundet 
288,- 329,-
 

Rigel

Ida Larmo
Innbundet 
363,- 399,-
 

Stakkar

Matias Faldbakken
Innbundet 
409,- 449,-
 
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv