Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Lær 101 italienske verb på 1 dag

101 verb på en dag er en serie med ordbøker på engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk og gresk. Bøkene kommer med 101 nøkkelverb på det aktuelle språket, og et løfte om at du skal kunne lære dem alle på én dag! En grunnferdighet på utenlandsreise. Les mer

117,-

129,- Spar: 12,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
101 verb på en dag er en serie med ordbøker på engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk og gresk. Bøkene kommer med 101 nøkkelverb på det aktuelle språket, og et løfte om at du skal kunne lære dem alle på én dag! En grunnferdighet på utenlandsreise.

Verbene presenteres på hver sin side med morsomme illustrasjoner og visuelle mentale hint som bidrar til innlæringen og evnen til å huske.

Til hvert verb er det en tabell med alle bøyningsformene av verbet, for den som vil lære eller oppfriske sine grammatikalske ferdigheter.

Bøkene er egnet for barn og voksne, nybegynnere og viderekommende. De kan brukes i forbindelse med reise eller som læringsressurs til språkfagene i skolen.

Til hver bok finnes det en gratis app med animasjoner og uttaleeksempler. Appen er tilgjengelig for telefon og nettbrett på Google Play og Apple App Store.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Tell forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
101
ISBN
9788275226998
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
16 x 12 cm
Serie
Lær 101 verb på 1 dag

Kunders vurdering

C
Charliemor – 08.04.2009

– Ja, jeg tror dette er en bok som vil fungere for meg i min jakt på de italienske verb! Her har du beskrivende bilder til hvert av verbene. Gjerne små, artige situasjonsbilder (som er festlig tegnet!). Bildet til det enkelte verb er med på å huske akkurat det verbet. Som det står i innledningen til boka: "De fleste grammatikker overlater den viktige jobben med å lære verb til en svart-hvitt-verden av forvirrede tabeller. Eleven sitter igjen lei og oppgitt. 'Lær 101 verb på 1 dag' er opptatt å fremheve betydningen av denne prosessen ved å stimulere sansene istedenfor å sløve dem". Ang. tittelen "Lær 101 italienske verb på 1 dag" tenker jeg dette mer som "lær 1 verb hver dag i 101 dager".

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lær 101 italienske verb på 1 dag:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Memo

Oddbjørn By
Paperback 
260,-
 

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
129,- 229,-

Logg inn

Handlekurv