Lær 101 tyske verb på 1 dag - Rory Ryder

Lær 101 tyske verb på 1 dag

; Andy Garnica (Illustratør)

101 verb på en dag er en serie med ordbøker på engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk og gresk med. Bøkene kommer med 101 nøkkelverb på det aktuelle språket, og et løfte om at du skal kunne lære dem alle på én dag! En grunnferdighet på reise til et annet land. Les mer
Vår pris
117,-
Spar
12,-

Veil. pris: 129,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Legg i
Vår pris: 117,-
Spar: 12,-

Veil. pris: 129,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

101 verb på en dag er en serie med ordbøker på engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk og gresk med. Bøkene kommer med 101 nøkkelverb på det aktuelle språket, og et løfte om at du skal kunne lære dem alle på én dag! En grunnferdighet på reise til et annet land.

Verbene presenteres på hver sin side med morsomme illustrasjoner som har visuelle mentale hint som bidrar til innlæringen og evnen til å huske.

På hver side finnes også en tabell med alle bøyningsformene av verbet, for den som vil lære eller oppfriske sine grammatikalske ferdigheter.

Bøkene er egnet for barn og voksne, nybegynnere og viderekommende. De kan brukes i forbindelse med reise eller som læringsressurs til språkfagene i skolen.

Til hver av bøkene finnes det også en gratis app med animasjoner og uttaleeksempler. Appen finnes for telefon og nettbrett på Google Play og Apple App Store.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Tell forlag
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål Tysk Flerspråklig
Sider: 101
ISBN: 9788275226981
Utgave: 1. utg.
Format: 16 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger