Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Norsk grammatikk

det språklige byggverket

Språket kommer vi ikke utenom, det omgir oss på alle kanter. Hold ørene stive og øynene åpne, så blir det morsommere å leve med det.
Grammatikk er et ord som ikke har like god klang i alle kretser. Les mer

399,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Språket kommer vi ikke utenom, det omgir oss på alle kanter. Hold ørene stive og øynene åpne, så blir det morsommere å leve med det.
Grammatikk er et ord som ikke har like god klang i alle kretser. Som skolefag hører ikke grammatikken til de mest populære. Men at grammatikk er dødskjedelig og dertil dødsvanskelig, er intet annet enn ondsinnet trappesladder. For hvordan kan grammatikk, som handler om hvordan språket er oppbygd og fungerer, være annet enn fascinerende? Det er jo snakk om menneskehjernens mest fantastiske og imponerende oppfinnelse! Grammatikken gir oss et redskap, slik at vi kan snakke om språket. De grammatiske kategoriene (subjekt, setning osv.) hjelper oss til å generalisere og systematisere våre iaktakelser. Iakttakelser uten termer er flyktige opplevelser. Den som venner seg til språkiakttakelse og kan generalisere sine observasjoner, oppdager kanskje et og annet som er til gagn for hans eller hennes egen omgang med språket - noe om stilsikkert, fyndig, konsist og korrekt språk - hvem vet?
Finn-Erik Vinjes bok Norsk grammatikk - det språklige byggverket henvender seg til lærere, journalister og andre lesende og skrivende folk av ymse slag - kort sagt folk flest.

Detaljer

Forlag
Vidarforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
298
ISBN
9788279903970
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
25 x 18 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norsk grammatikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Morovers
149,-

Morovers

André Bjerke
Innbundet 
149,- 349,-
 
Havgapet
149,-

Havgapet

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
149,- 249,-
 

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv