Rabattkode: skuddår for -29% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Babytegn

åpne barnets verden

Babytegn er en visuell kommunikasjonsform med tegn fra det norske tegnspråket. Med babytegn kan du ha toveis samtaler med babyen før dere kan snakke sammen på talespråk! Tegnene brukes av både hørende og døve. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager
Babytegn er en visuell kommunikasjonsform med tegn fra det norske tegnspråket. Med babytegn kan du ha toveis samtaler med babyen før dere kan snakke sammen på talespråk! Tegnene brukes av både hørende og døve.


Talespråket utvikles først når stemmebåndene og muskelgruppene i tunge og lepper er ferdig utviklet. Men babyer har en medfødt vilje til og behov for å kommunisere. De lærer fort og ved 4 måneders alder reagerer de på det foreldrene sier med tegn, fra 6-9 måneders alder kan de bruke tegn selv, og allerede ved 12 måneder kan barnet bruke og identifisere ca. 100 tegn. Når et barn kan kommunisere med tegn, blir hun gladere og føler seg mer forstått. Overgangen til talespråk blir lettere, og det utvikler barnets språklige, sosiale og intellektuelle evner. Treåringer som har lært og brukt babytegn under oppveksten har et forsprang på språkutvikling på ett år på de som ikke har brukt tegn.


Boken inneholder Babytegn-ordbok med 300 tegn og babytegn-sangbok med 12 populære barnesanger.

Medlemsvurdering:
Boken er mye mer enn bare et oppslagsverk med tegn. Det er masse å lære her, går virkelig i dybden og man lærer mye mer enn "bare" tegn!

Karl

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
293
ISBN
9788202551933
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
22 x 16 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

K
Karl – 07.02.2018

– Boken er mye mer enn bare et oppslagsverk med tegn. Det er masse å lære her, går virkelig i dybden og man lærer mye mer enn "bare" tegn!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Babytegn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Morovers
149,-

Morovers

André Bjerke
Innbundet 
149,- 349,-
 
Bernt
Ny!

Bernt

Erica Berntsen
Innbundet 
429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv