Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

God pappa

en håndbok

Når du hører barnet ditt skrike for første gang, kjenner du med en gang at det betyr: Ta vare på meg! Men hvordan gjør du det?

I God pappa gir psykolog Peder Kjøs kyndige råd til deg som har blitt far: om nærhet og kos med den nyfødte, bleieskift, legging, kolikk, trass og læring gjennom lek. Les mer

139,-

199,- Spar: 60,-

Sendes innen 1 virkedag
Når du hører barnet ditt skrike for første gang, kjenner du med en gang at det betyr: Ta vare på meg! Men hvordan gjør du det?

I God pappa gir psykolog Peder Kjøs kyndige råd til deg som har blitt far: om nærhet og kos med den nyfødte, bleieskift, legging, kolikk, trass og læring gjennom lek. Boka har tips om hvordan barnet kan hjelpes til økt selvtillit og selvstendighet. Om hvordan det kan utvikle sin personlighet og finne sin plass i fellesskapet. Her handler det også om de voksnes nye roller, for eksempel om den finurlige sammenhengen mellom husarbeid og sex, og betydningen av et godt forhold til svigerforeldre.

Dette er en bruksbok for alle som vil være en nær og engasjert pappa når barnet vokser opp, i tenårene og videre inn i voksenlivet. Selv er forfatteren far til tre barn, og kan bygge på fagkunnskap så vel som egne erfaringer.

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
231
ISBN
9788253040660
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
God pappa
Format
20 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på God pappa:

Babytegn

Megan Matovich-Noddeland
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kina

Sun Heidi Sæbø
Innbundet 
363,- 399,-
 
Fyr opp!
Ny!

Fyr opp!

Kristoffer Tømmerbakke
Innbundet 
349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv