Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mammasjokket

trøst og oppmuntring for småbarnsmødre

Klisjeen forteller om en barseltid på en rosa sky. Virkeligheten er ofte brutalt annerledes: kaotisk, søvnløs og overveldende. Førstegangsmor Helena Brodtkorb forteller humoristisk og usensurert om hvordan det er å få en baby uten bruksanvisning. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 virkedager
Klisjeen forteller om en barseltid på en rosa sky. Virkeligheten er ofte brutalt annerledes: kaotisk, søvnløs og overveldende. Førstegangsmor Helena Brodtkorb forteller humoristisk og usensurert om hvordan det er å få en baby uten bruksanvisning. I denne bånn ærlige teksten gir hun trøst og oppmuntring til alle småbarnsmødre som står skjelvende og usikre overfor dette som, ja da, er et mirakel, men som også kan være et sant mareritt. Hun avliver myter om alt man skal rekke i barseltiden, og forteller deg om alt utstyret du virkelig ikke trenger. I stedet maner hun til lave skuldre og et enda lavere ambisjonsnivå for å stå støtt gjennom det sjokket det er å bli mamma.

Medlemsvurdering:
En fantastisk skildring av livet som nybakt mor. Det var ubeskrivelig deilig å lese om hvor forferdelig det kan føles å leve når mirakelet endelig kommer. En bekreftelse på at en ikke er alene om kaotiske tanker og hverdager. Boken var vendepunktet i mitt ferske småbarnsliv, slik at jeg nå liker livet igjen. Boken ga masse latter og masse gråt! Tusen takk!!!

Victoria

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
203
ISBN
9788248914938
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Nr
8057206

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

V
Victoria – 04.03.2016

– En fantastisk skildring av livet som nybakt mor. Det var ubeskrivelig deilig å lese om hvor forferdelig det kan føles å leve når mirakelet endelig kommer. En bekreftelse på at en ikke er alene om kaotiske tanker og hverdager. Boken var vendepunktet i mitt ferske småbarnsliv, slik at jeg nå liker livet igjen. Boken ga masse latter og masse gråt! Tusen takk!!!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mammasjokket:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv