Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Syke sjeler

«Ohlsson kan smi en intrige. Hun presenterer oss for et komplisert puslespill med mange brikker.»

Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

Først settes et tre i brann. Så åpnes portene til helvete.
Lukas forsvinner et par dager før han er ferdig med videregående. Tre uker senere blir han funnet bevisstløs med store skader. Ingen vet hva som har hendt ham. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 1 virkedag
Først settes et tre i brann. Så åpnes portene til helvete.
Lukas forsvinner et par dager før han er ferdig med videregående. Tre uker senere blir han funnet bevisstløs med store skader. Ingen vet hva som har hendt ham. Ikke engang han selv. Han husker ingenting. Det eneste han og alle andre vet, er at ytterligere to personer er forsvunnet på samme måte, men Lukas er den eneste som er kommet tilbake.

Ti år senere vender Lukas tilbake til foreldrenes hus i hjembygda plaget av uvissheten om hvem som en gang ødela livet hans. På den andre siden av gaten bor en far som aldri fikk vite hva som skjedde med datteren Fanny. Han tror at Lukas har svaret.

Samtidig flytter Anna og David inn i den gamle prestegården. Her skal de begynne sitt nye liv. Men huset vekker en sterk uro i Anna. Når hun senere finner et jernkors gravd ned i hagen, forstår hun at noen vil dem vondt. Veldig vondt. Anna prøver vettskremt å redde både seg selv og David, men er det allerede for sent?

«Ohlsson kan smi en intrige. Hun presenterer oss for et komplisert puslespill med mange brikker.» Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

Medlemsvurdering:
Ei bok som er vanskelig å legge fra seg! Den er spennende fra første side og spenningen holder seg gjennom hele boka. Er det spøkelser? Hvor er de jentene som har forsvunnet? Lever de fortsatt? Hvorfor kom Lukas tilbake? Hva har brennende trær og kors med historien å gjøre? Og hva er det egentlig som skjer på den gamle prestegården? Les boka, svarene får du etterhvert.

Linda

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
368
ISBN
9788205519282
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Sjuka själar
Format
22 x 14 cm
Nr
8186588

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Ohlsson kan smi en intrige. Hun presenterer oss for et komplisert puslespill med mange brikker.»

Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

Kunders vurdering

L
Linda – 25.03.2021

– Ei bok som er vanskelig å legge fra seg! Den er spennende fra første side og spenningen holder seg gjennom hele boka. Er det spøkelser? Hvor er de jentene som har forsvunnet? Lever de fortsatt? Hvorfor kom Lukas tilbake? Hva har brennende trær og kors med historien å gjøre? Og hva er det egentlig som skjer på den gamle prestegården? Les boka, svarene får du etterhvert.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Syke sjeler:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skred
Ny!

Skred

Sara Strömberg
Innbundet 
399,-
 

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-

Tyv

Sven Petter Næss
Innbundet 
305,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv