X Hair - Hair Removal Powder Kit

X-Hair

Smertefulle hårfjerningsmetoder kan føre til bieffekter som irritasjon, kviser og innvokste hår. Det er det slutt på med dette produktet! X-Hair-Hair Removal Powder Kit er et effektiv hårfjerningspulver for deg med lav smerteterskel! Påfør pulveret, vent et par minutter og skyll av med lunkent vann. Les mer
Vår pris: 99,-


Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 89,-

Mer om produktet

Smertefulle hårfjerningsmetoder kan føre til bieffekter som irritasjon, kviser og innvokste hår. Det er det slutt på med dette produktet! X-Hair-Hair Removal Powder Kit er et effektiv hårfjerningspulver for deg med lav smerteterskel! Påfør pulveret, vent et par minutter og skyll av med lunkent vann. X-Hair løser effektivt opp alt hår på hudoverflaten på kortere tid enn produkter som skum, krem og gelè. Etter 3-4 gangers bruk vil du merke en betydelig mindre og mykere tilvekst enn du hadde tidligere. Produktet forhindrer tilvekst av bakterier, sopp og mikroorganismer slik huden puster bedre, og blir myk og glatt.

Godkjent av svenske "Läkemedelsverkets register over godkjente stoffer". Kan brukes over hele kroppen, til og med på intimområder.

Fakta