Dekorasjonstre Tobby 3 stk hvite kvister

Ønsk disse stilige dekorasjonstrærne velkommen! Les mer

Finnes i disse fargene

Vår pris: 519,-


Leveringstid: Ikke i salg

Mer om produktet

Er det litt mørkt og stusslig på trappa når du kommer hjem fra jobb om ettermiddagen? Skulle du ønske gjestene dine fikk se noe mer fristende og smakfullt på trappa når de kommer på gløgg? Desember kan være mørk, men disse hvite dekorasjonstrærne hjelper deg gjerne å lyse opp mørketiden. 

Trærne kan plasseres i oppgangen, på trappa eller verandaen og pynter raskt og enkelt opp omgivelsene dine. De kan også kombineres med andre pyntegjenstander. Hva med å plassere stemningsfull mose og kongler i en tradisjonsrik kurv og plassere trærne oppi? Et innbydende uteområde eller en hjemmekoselig veranda er noe alle setter pris på.

Belysning er så mye mer enn bare en praktisk installasjon i hjemmet. Ved å gi omgivelsene våre form og karakter, tilfører vi også en deilig dose med stemningsfull luksus. 

Disse stilrene dekorasjonstrærne har vi forelsket oss hodestups i, og tror du også vil falle for fristelsen. En enkel, men svært smakfull forandring på interiørfronten. 

Bredde: 200 cm
Høyde: 75 cm

 

Som forbruker kan du levere utrangerte elektroniske produkter av samme type som vi selger, tilbake til oss, så vil vi vederlagsfritt destruere dem etter gjeldende lover og regler.

Du må selv dekke porto-/forsendelseskostnader. Postadresse for utrangert EE-avfall: De norske Bokklubbene, PB 4300 Nydalen, 0402 Oslo

 

Fakta