Minidrivhus Spirea naturfarget

Leve Interiør

La drømmen om eget drivhus gå i oppfyllelse. Minidrivhuset Spirea er smekkert og lekkert, ypperlig å plassere på verandaen og inspirerer til å dyrke spennende vekster. Dørene og taket kan åpnes og lukkes for å regulere temperaturen, og drivhuset har tre hyller, som gjør det fleksibelt og enkelt å plassere potter og kasser. Elegant, beiset gran. Mål: 82 cm bredde, 34 cm dybde og 107 cm i høyde. Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
1799,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 1619,-

Vår pris: 1799,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 1619,-

Mer om produktet

Minidrivhuset er smekkert og lekkert, ypperlig å plassere på verandaen og inspirerer til å dyrke spennende vekster. Dørene og taket kan åpnes og lukkes for å regulere temperaturen, og drivhuset har tre hyller, som gjør det fleksibelt og enkelt å plassere potter og kasser. 

Du har tenkt litt på det, ikke sant? Bare se for deg hvilken befriende følelse det er å tusle ut på verandaen i den gavmilde ettermiddagssola og plukke med deg en frisk basilikumkvast du kan toppe bolognese-middagen med. Gjestene dine vil bli henrykt, både av smaken, utvalget og minidrivhuset - det er helt sikkert. 

Leveres i elegant, brunbeiset kinesisk gran. Vinduene er laget av pleksiglass (plast). Pleksiglass tåler mer enn glass, og er enklere å håndtere.

Mål: 82 cm bredde, 34 cm dybde og 107 cm i høyde. 

 

 

Fakta