Potter Ø12 cm grå 3 stk

Bergs Potter

Start hagesesongen på kjøkkenbenken! Les mer
Vår pris
499,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 399,-

Vår pris: 499,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 399,-

Mer om produktet

Dette settet inneholder tre av Bergs Potter mest populære varianter, alle i uglasert terrakotta med et rustikt uttrykk. Utrolig lekre til krydderurter, påskeliljer eller kanskje en kaktus?

Hvis planter kunne snakke, ville de fortalt deg at de har det aller best i potter av god leire. Her får røttene puste, og leiren holder godt på fukt. Pottene kan brukes både ute og inne, de er laget av kvalitetsleire og brent på høy temperatur, noe som gir dem en naturlig styrke. Skålene er behandlet med silikon, slik at de er vanntette. Den tidløse gråfargen er utviklet av og for Bergs Potter.

Danske Victor Berg arvet en keramikkbutikk i København i 1942, og begynte å selge blomster i tillegg til blomsterpotter for å bringe liv og glede inn i Københavnernes liv under krigen. Etterspørselen vokste, og snart hadde han tre butikker i byen. I 1984 tok barna hans, Steffen og Christine over driften. Deres interesse for keramikk, historie og arkeologi tok dem ut på flere turer, og slik fant de inspirasjonene til Københavnerpotten, som i dag er deres flaggskip. De flyttet produksjonen til Toscana, blant dyktige pottemakere og kreative kunstnere. I dag er det tredje generasjon Berg som står for driften.

Settet består av pottene Københavner, Simone og Parade. Alle kommer med skål.

Materiale: terrakotta
Mål: diameter 12 cm

Tips: drysser det av terrakottapotten? Dette skyldes at den ikke er glasert. Skyll den i vasken, la den tørke, og så er problemet fikset! Gjenta ved behov.

Fakta