Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sandefjord terrassevarmer

999,-
Utsolgt

Denne kompakte terrassevarmeren er perfekt for alle som ønsker å nyte dagene utendørs gjennom våren, høsten og de småkjølige sommerdagene. Den har 360° varmefordeling gjennom den roterende sylinderen, noe som gjør at alle rundt bordet holder på varmen. Varmeren kan plasseres både på eller under bordet etter behov. Bærehåndtaket gjør den enkel å flytte på, og det varmemotstandige gitteret i metall gjør at ingen brenner seg om man skulle komme nær. Den har i tillegg en innebygd veltebryter som kutter strømmen om den skulle velte over ende. Til utendørs bruk.

 

  • Effekt: 350W/750W
  • Veltebryter
  • 360° eller 120° varmefordeling
  • IPX4 Vannresistent (IPX er internasjonal standard fra International Electrotechnical Commission som betegner hvor vannresistent et produkt er. Skalaen går fra 0 til 8.)
  • Mål: 41 x 22,6 x 22,6 cm
  • 1,8 m lang ledning
  • Ingen lyd!

 

Nr: 8136912

Kunders vurdering

T
Trondheim – 09.04.2023

– Bestilte denne tidlig i mars, rask levering. Men noe var feil med ovnen. Har sendt inn klage både på nettsiden og til kundeservice for ca 1 mnd siden. Men Bokklubben ser tydeligvis ingen grunn til å ta kontakt. Eller kanskje dem ikke leser mailer fra kundene. Ovnen er sikkert fin den, men når de er løse deler inni så vil ikke jeg bruke den.

S
Sissel – 08.03.2023

– Fikk terrassevarmeren levert nå i ettermiddag. Veldig kjapt levert... Men... Allerede når jeg pakker den opp hører jeg at det et en del som er løs. Delen er under topplokket så får ikke gjort noe med den. Den høres ganske stor ut så er veldig skeptisk til å bruke den. Synd da den har en perfekt størrelse, og ikke tar så mye plass.

T
Tove S – 23.08.2022

– Kjempegodt med ekstra varme ute. At den har veltebryter og at man ikke brenner seg på den betyr mye! Nett og fin størrelse.

L
Laila – 03.05.2022

– Flott størrelse - gir god varme - gleder meg til å ta den i bruk i campingvogn - spikerteltet i sommer. Kommer til å varme godt ved beina...

A
Ann Kristin – 28.06.2019

– Fin terassevarmer som kan flyttes of som varmer rundt føttene. Minus er at ledning er litt kort kun fint vært en til to meter lengre.

A
Ann Kristin – 25.06.2019

– Varmer bra. Minus er at ledningen er kort.

T
Trine Narten Enkerud – 28.05.2019

– Den varmer dessverre mye mindre enn jeg hadde forventet. Så litt skuffet....

K
Kari – 28.05.2019

– Kun en av de to pærene som funket når jeg prøvde den første gang, andre forsøk funket ingen av dem. Virker som om det er veldig dårlig kvaalitet på produktet.

Flere produkter fra Leve Interiør:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Boklampe
99,-

Boklampe

Andromeda
Gaver og interiør 
99,- 299,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv