Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Late kjøkkenhager

fra vinduskarm til grønnsaksseng

Tor Smaaland har annet å gjøre enn å luke. I hans kjøkkenhage finner du få snorrette salatrader, men mye god mat og hagelykke. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Utsolgt

 - Begynn i det små, anbefaler Tor Smaaland. En kjøkken-pottehage er verdens beste gartnerskole. Etter hvert kan du la kjøkkenhagen slynge seg utover i hagen. Dill i staudebeder og jordbær i en nydelig plantesamling, og hva med ruccola som bunndekker? Og har du sett en bokkoli i blomst noen gang? Den er like prydelig som hvilken som helst prydplante.

"Har du først smakt selvdyrket, nyhøstet og solmodnet hagemat, fortoner butikkens grøntfor seg som tamt, trøtt og ganske trist i forhold."
Tor Smaaland

Vår
I Late kjøkkenhager finner du en uovertruffen oversikt over de aller fleste vekstene som none vil komme på å dyrke - med alt du trenger å vite om såtid, avstand, jordtype og råd mot skadedyr og hvilke planter som er enkle og hvilke som er krevende. Du får selvsagt også vite alt du trenger om frukttrær, beskjæring, polinering og stell.

Sist, men ikke minst: oppskrifter som lar de eksklusive råvarene dine komme til sin rett. La vårfornemmelsen krible, og tjuvstart på våren i vinduskarmen, og gled deg til knasende sprø og saftige grønnsaker.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
174
ISBN
9788248905929
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Format
23 x 23 cm
Nr
1694510

Kunders vurdering

*
*missteee – 30.05.2007

– "Late kjøkkenhager" av Tor Smaaland er en flott illustrert bok om alt man kan tenke seg å ha i en norsk kjøkkenhage. Som nybegynner likte jeg godt at det er gode bilder, og forståelige og gode forklaringer til hver eneste plante. Denne boken kan man bruke som oppslagsverk hvis man f.eks. lurer på når man skal så noe, eller når det er modent for høsting, og man kan også få gode tips i forhold til f.eks. skadedyr og sykdommer på plantene. Boken kan også brukes som inspirasjon når man lurer på hva man egentlig skal sette i kjøkkenhagen denne sesongen. Jeg synes at dette er en fin bok spesielt for nybegynnere! Det eneste jeg savner er et godt stikkordsregister.

B
Berten – 19.04.2006

– Dette er en smakelig illustrert og innbydende bok som kan inspirere både store og små. Det er en god håndbok til å komme i gang med kjøkkenhagen - kanskje en av de hyggeligste småhobbyene en kan ha? Den passer godt for både nybegynnere og de litt viderekomne. Den er meget oversiktelig og praktisk å bruke, med tips og råd for å unngå de vanlige feilene. De færreste gleder seg over å luke ugrass, men de fleste setter pris på tomater, gulrøtter eller kanskje squash fra eget sortiment! På den annen side er ikke boka i den mest gunstige prisklassen, og til tross for et solid verk trekker det litt ned.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Late kjøkkenhager:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv