– En herlig bok med lettforståelig forklaringer og med masse oppmuntringer til å prøve...og feile og prøve igjen. Det skal være lystbetont og gøy. Anbefales!!
Dyrk enkelt med drivhus
«Boka er ekstremt detaljert i sine forklaringer, og hauger og lass med bilder gjør det enekelt å følge med på hva vi skal og ikke skal gjøre. [.] Og hvis du nå sitter og gleder deg til den vekstsesongen som ligger noen måneder foran oss , då er *Dyrk enkelt med drivhus* et stykke litteratur du bør skaffe deg.»
Per A. Borgund, Mat fra Norge
Har du en drøm om å dyrke dine egne tomater, agurker eller kanskje til og med fersken? Å dyrke sin egen mat har aldri vært mer populært, og mange drømmer om sin egen grønne oase som bugner av fargerike smaksbomber. Men trenger du å bruke tusenvis av kroner på dyre drivhus og årlig vedlikehold? Les mer
399,- Spar: 36,-
I sin nye bok viser den folkekjære hageeksperten Maria Berg Hestad hvordan du raskt og enkelt kan komme i gang med drivhusdrømmen din uten store investeringer i penger og tid.
I boka får du gode råd om hvordan du kan utnytte drivhuset best mulig for å dyrke mat hele året - uten å tilføre kunstig varme. Du får tips til å lage bed enkelt og billig, og hva du bør så til hvilken tid for å forlenge sesongen i begge ender.
Aldri før har det å dyrke selv vært så enkelt som det blir ved hjelp av Marias hemmeligheter.
Kundevurdering:
En herlig bok med lettforståelig forklaringer og med masse oppmuntringer til å prøve...og feile og prøve igjen. Det skal være lystbetont og gøy. Anbefales!!Marianne
Detaljer
- Forlag
- Skald
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 223
- ISBN
- 9788279593256
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2021
- Originaltittel
- Dyrk enkelt med drivhus
- Format
- 24 x 18 cm
- Nr
- 8191212
Bla i boka
Anmeldelser
«Boka er ekstremt detaljert i sine forklaringer, og hauger og lass med bilder gjør det enekelt å følge med på hva vi skal og ikke skal gjøre. [.] Og hvis du nå sitter og gleder deg til den vekstsesongen som ligger noen måneder foran oss , då er *Dyrk enkelt med drivhus* et stykke litteratur du bør skaffe deg.»
Per A. Borgund, Mat fra Norge