Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Selvforsyning i praksis

alt du trenger å vite

Hvilke høner verper best? Hvor stor plass trenger man for å bli selvforsynt på grønnsaker året rundt? Hvordan lager man et dypbed? Maria Österåker og familien hennes hoppet av konsumkarusellen og bosatte seg på en liten gård i Österbotten. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Hvilke høner verper best? Hvor stor plass trenger man for å bli selvforsynt på grønnsaker året rundt? Hvordan lager man et dypbed? Maria Österåker og familien hennes hoppet av konsumkarusellen og bosatte seg på en liten gård i Österbotten. Nå deler Maria generøst av sine mange erfaringer og tips som selvforsynt. Her lærer man å anvende skogen og dyrke jorden, skaffe og holde dyr, anlegge en frukt- eller bærhage samt den beste måten å foredle avlinger og det dyrene gir. Men også hvordan man ordner det praktiske - som å flytte og bevare gamle trehus, skape gode oppbevaringsmuligheter, bygge eplepresse, røykeovn, grønnsakskule, kompost eller et drivhus. «Selvforsyning i praksis. Alt du trenger å vite» er en uunnværlig faktabok for alle som drømmer om et mer naturlig liv, eller som vil ta steget helt ut som selvforsynte.

Medlemsvurdering:
Jeg liker veldig godt måten denne boken er skrevet på - ingen romantisering av idyll på landet men meget gode forslag til tilrettelegging alt etter hvilke muligheter du har og hvor dedikert du er til å endre livet ditt. Ærlig og veldig god rettledning. Takk for en flott bok.

Bente

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
247
ISBN
9788241912948
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Självhushållning i praktiken
Format
27 x 20 cm
Nr
8097208

Kunders vurdering

B
Bente – 08.05.2017

– Jeg liker veldig godt måten denne boken er skrevet på - ingen romantisering av idyll på landet men meget gode forslag til tilrettelegging alt etter hvilke muligheter du har og hvor dedikert du er til å endre livet ditt. Ærlig og veldig god rettledning. Takk for en flott bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Selvforsyning i praksis:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv