Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Spiselig hage

alle kan dyrke sin egen mat

Det å dyrke sin egen mat er en drøm for mange. I hagen til Dennis Asbjørnsen kan nesten alt spises, og han brenner for å vise hvor enkelt og billig det er å dyrke sine egne grønnsaker. Selv kan han høste nesten 60 spiselige vekster i hagen sin. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Det å dyrke sin egen mat er en drøm for mange. I hagen til Dennis Asbjørnsen kan nesten alt spises, og han brenner for å vise hvor enkelt og billig det er å dyrke sine egne grønnsaker. Selv kan han høste nesten 60 spiselige vekster i hagen sin.
For at du skal komme i gang, starter boken med «Ti enkle ting å dyrke», som salat, hvitløk, tomater, sukkererter og jordbær. Dennis gir deg gode dyrkingsråd og tips enten du satser på kjøkkenhage, drivhus, balkongkasser eller noe på kjøkkenbenken. En egen såkalender gjør det lett å planlegge hagearbeidet. Du blir også kjent med hagens høns og lærer om stell av høner. I Spiselig hage får du alle de små tipsene og rådene som gjør at du vil lykkes med kjøkkenhagen din og kan fråtse i sunne og fargerike grønnsaker.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
185
ISBN
9788203379635
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Spiselig hage
Format
26 x 20 cm
Nr
8199221
Serie
Spiselig hage

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Spiselig hage:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv