Ekte grønn mat
spis grønt, dyrk grønt, lev grønt
Andreas Viestad ; Mette Randem (Fotograf)
Forfatter og matentusiast Andreas Viestad kan alt om hvilke grønnsaker som er de enkleste og mest bærekraftige å dyrke her
i nord, og hvordan du tilbereder dem i nydelige, fristende retter. I Ekte grønn mat får du 120 grønnsakoppskrifter er fordelt over 14 kapitler med utgangspunkt i ulike grønnsaktyper, fra tomater, urter
og salater til beter, neper og jordskokk. Les mer
Innbundet
Legg i
Vår pris:
393,-
Spar:
56,-Veil. pris: 449,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 3 virkedager
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
Forfatter og matentusiast Andreas Viestad kan alt om hvilke grønnsaker som er de enkleste og mest bærekraftige å dyrke her
i nord, og hvordan du tilbereder dem i nydelige, fristende retter. I Ekte grønn mat får du 120 grønnsakoppskrifter er fordelt
over 14 kapitler med utgangspunkt i ulike grønnsaktyper, fra tomater, urter og salater til beter, neper og jordskokk. Boken
byr også på forslag til gode kombinasjoner av retter, slik at du kan servere hele, grønne og smakfulle måltider som hele familien
blir mett av.
Boken er vakker, praktisk og inspirerende, og gir en innføring i hjemmedyrking av norske grønnsaker. Når du dyrker selv, har du ikke bare gleden av å spise egenprodusert mat, men du får også et nærere forhold til matens vei fra jord til bord. Urtene du dyrker selv, har sterkere og mer intens smak, salvien får tjukkere blader, ruccolaen har mer temperament. Og potetene kommer i forskjellige størrelser, med ulik smak etter hvilke sorter du dyrker.
«Jeg er ingen profesjonell gartner, men jeg har ustrakt erfaring med forskjellige typer dyrking av ulikt omfang, fra dyrking i vinduskarmen til småbruk. Og jeg er god til å finne løsninger», sier Andreas. I tillegg til å være matskribent og forfatter, er han også grunnlegger av Geitmyra matkultursenter for barn, med filialer ulike steder i landet.
Bokens frodige foto er tatt av fotograf Mette Randem.
Boken er vakker, praktisk og inspirerende, og gir en innføring i hjemmedyrking av norske grønnsaker. Når du dyrker selv, har du ikke bare gleden av å spise egenprodusert mat, men du får også et nærere forhold til matens vei fra jord til bord. Urtene du dyrker selv, har sterkere og mer intens smak, salvien får tjukkere blader, ruccolaen har mer temperament. Og potetene kommer i forskjellige størrelser, med ulik smak etter hvilke sorter du dyrker.
«Jeg er ingen profesjonell gartner, men jeg har ustrakt erfaring med forskjellige typer dyrking av ulikt omfang, fra dyrking i vinduskarmen til småbruk. Og jeg er god til å finne løsninger», sier Andreas. I tillegg til å være matskribent og forfatter, er han også grunnlegger av Geitmyra matkultursenter for barn, med filialer ulike steder i landet.
Bokens frodige foto er tatt av fotograf Mette Randem.
- FAKTA
-
Utgitt:
2023
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 381
ISBN: 9788202734244
Utgave: 1. utg.
Format: 29 x 22 cm
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger