BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Jus og saksbehandling i den kommunale helse- og omsorgstjenesten

Denne boken gir deg en oversikt over de forskjellige trinnene i saksbehandlingen av kommunale helse- og omsorgstjenester. Du får videre en kort presentasjon av juridisk metodelære og viktige sider ved rettssikkerheten til de som søker og mottar kommunale helse- og omsorgstjenester. Les mer

398,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Denne boken gir deg en oversikt over de forskjellige trinnene i saksbehandlingen av kommunale helse- og omsorgstjenester. Du får videre en kort presentasjon av juridisk metodelære og viktige sider ved rettssikkerheten til de som søker og mottar kommunale helse- og omsorgstjenester.
Kommunenes ansvar og plikter etter den nye helse- og omsorgstjensteloven fra 2012 er et vitkig tema. Boken tar for seg pasienters og brukeres rett til helse- og omsorgstjenester, og den beskriver saksbehandlingsreglene i særlover og forvaltningsloven. Til slutt gir boken eksempler på hvordan kommunene kan dra nytte av sentrale statlige aktører i kvalitetsarbeidet. Det gjelder Fylkesmannen som tilsyns- og klageinstans, helse- og brukerombudene og Sivilombudsmannen.

Detaljer

Forlag
Kommuneforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
231
ISBN
9788244621243
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Jus og saksbehandling i den kommunale helse- og omsorgstjenesten
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jus og saksbehandling i den kommunale helse- og omsorgstjenesten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv