Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hva i huleste vet vi? = What the bleep do we know?

om de uante mulighetene som kan forandre din daglige virkelighet

Hva vet vi egentlig om universet? Og hvorfor er vi her? Filmen What the Bleep Do We Know!? ble et fenomen da den ble lansert i USA. Hovedpersonen Amanda havnet i en verden som ikke sto tilbake for Alices eventyrland. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Hva vet vi egentlig om universet? Og hvorfor er vi her? Filmen What the Bleep Do We Know!? ble et fenomen da den ble lansert i USA. Hovedpersonen Amanda havnet i en verden som ikke sto tilbake for Alices eventyrland. Den virkelige verden! Sjelden har kvantefysikk og nevrale nettverk vært morsommere. Boken fortsetter ferden på grensen mellom vitenskap og metafysikk. Likte du The Secret vil du elske Hva i huleste vet vi?

Medlemsvurdering:
Denne boka går dypere ned i hemmeligheten fra The Secret. Det handler om forholdet mellom vår bevissthet og universet. Her kommer vitenskapsfolk og åndelige veiledere med gode forklaringer på bevissthetens uante muligheter. «Det finnes ikke noe «der ute», uavhengig av det som skjer «her inne», sier fysikeren Fred Alan Wolf. Spennende! Det er på tide å forene fysikken med psykologien og se at alt er EN virkelighet. Denne boka kan hjelpe folk flest med dette, uten at den blir altfor spekulativ. En oppmuntrende bok som sier at hvis universet er så fullt av muligheter, hvorfor er tankene om din egen tilværelse så begrenset? "Hva i huleste vet vi?" viser at vi lever i en alt annet enn kjedelig virkelighet, som vi kan ta skapende del i med vår bevissthet.

Anita

Detaljer

Forlag
Flux
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
274
ISBN
9788292773161
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Originaltittel
What the bleep do we know?
Format
25 x 19 cm

Kunders vurdering

A
Anita – 04.07.2008

– Denne boka går dypere ned i hemmeligheten fra The Secret. Det handler om forholdet mellom vår bevissthet og universet. Her kommer vitenskapsfolk og åndelige veiledere med gode forklaringer på bevissthetens uante muligheter. «Det finnes ikke noe «der ute», uavhengig av det som skjer «her inne», sier fysikeren Fred Alan Wolf. Spennende! Det er på tide å forene fysikken med psykologien og se at alt er EN virkelighet. Denne boka kan hjelpe folk flest med dette, uten at den blir altfor spekulativ. En oppmuntrende bok som sier at hvis universet er så fullt av muligheter, hvorfor er tankene om din egen tilværelse så begrenset? "Hva i huleste vet vi?" viser at vi lever i en alt annet enn kjedelig virkelighet, som vi kan ta skapende del i med vår bevissthet.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hva i huleste vet vi? = What the bleep do we know?:

SE OPP
Ny!

SE OPP

Espen Folmo
Paperback 
272,- 299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Yngre
Ny!

Yngre

Hanne S. Finstad
Innbundet 
429,-
 
Norge
Ny!

Norge

Reidar Müller
Innbundet 
393,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv