Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sjefen fra helvete

en praktisk overlevelsesguide

Har du en vanskelig sjef? Da er du heldig - for dette er lydboken som vil hjelpe deg gjennom arbeidsdagen! Finnes det sjefer fra 'helvete'? Eller dreier det seg bare om hvordan man skal håndtere den aktuelle sjefen? Kanskje må du ta på deg nye 'briller'? Uansett - denne boken gir deg nyttige og praktiske tips, og hjelper deg å finne en strategi for hvordan du kan overvinne den vanskelige sjefen. Les mer

199,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Har du en vanskelig sjef? Da er du heldig - for dette er lydboken som vil hjelpe deg gjennom arbeidsdagen! Finnes det sjefer fra 'helvete'? Eller dreier det seg bare om hvordan man skal håndtere den aktuelle sjefen? Kanskje må du ta på deg nye 'briller'? Uansett - denne boken gir deg nyttige og praktiske tips, og hjelper deg å finne en strategi for hvordan du kan overvinne den vanskelige sjefen... Ser man bort ifra nødvendige bagateller som søvn og mat, er det en kjensgjerning at de fleste voksne mennesker tilbringer over halve livet på arbeidsplassen. Da kan du like gjerne gå inn for å gjøre arbeidsmiljøet så trivelig og tilfredsstillende som mulig. For mange innebærer imidlertid jobben å måtte forholde seg til en sjef som er både arrogant, nedlatende, aggressiv, sjåvinistisk, inkompetent eller direkte ondsinnet.

Denne lydboken lærer deg å: lese sjefens tanker, unngå å bli utsatt for urettmessig kritikk, unngå å bli pålagt umulige arbeidsmengder eller overtidsarbeid, langsomt begynne å endre sjefens oppførsel, 'lære opp' sjefen din til å bli mer empatisk. Det finnes mange varianter av 'sjefer fra helvete' - noen er verre enn andre.

Ved hjelp av denne lydboken kan du finne din variant, og du får teknikker for å gjenkjenne typen og avvæpne djevelen selv! Shaun Belding jobber med bedriftsutvikling, personalpolitikk og konfliktmestring. Han holder kurs og konferanser over store deler av verden og er en svært ettertraktet foredragsholder og veileder.

Denne lydboken kan hjelpe deg ut av en vanskelig situasjon på jobben!

Detaljer

Forlag
Lille måne
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788283111910
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Winning over the boss from hell

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sjefen fra helvete:

SE OPP
Ny!

SE OPP

Espen Folmo
Paperback 
272,- 299,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv