Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Helse og jus

Helse og jus gir en bred fremstilling av norsk helserett, samt en innføring i juridisk tenkemåte og metode.
Ved siden av å holde fram viktige helserettslige prinsipper, har forfatteren lagt vekt på å forklare hva lovbestemmelsene sier om de mest praktiske problemstillingene som helsepersonell møter i sin hverdag. Les mer

689,-
Sendes innen 1 virkedag
Helse og jus gir en bred fremstilling av norsk helserett, samt en innføring i juridisk tenkemåte og metode.
Ved siden av å holde fram viktige helserettslige prinsipper, har forfatteren lagt vekt på å forklare hva lovbestemmelsene sier om de mest praktiske problemstillingene som helsepersonell møter i sin hverdag.

Boken er pedagogisk oppbygget med mange gode eksempler. De fleste kapitlene starter med å presentere sentrale spørsmål som leserne kan prøve å besvare etter å ha satt seg inn i stoffet.

Den primære målgruppen er studenter i helsefag og i helseadministrasjon, samt ledelse og personell som i sin praksis trenger å sette seg inn i helserett. Andre som er opptatt av fagområdet vil også ha interesse av å lese denne boken.

Se innholdsfortegnelse:

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
483
ISBN
9788205524873
Utgave
9. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
24 x 16 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

G
Grodan – 30.10.2006

– Denne boken tar for seg en lang rekke sentrale tema helsepersonell møter i sin utøvelse av sin profesjon. Denne boken gir informasjonen på en ryddig og svært oversiktlig måte. Jeg synes boken er godt skrevet og lett å forstå. Nettopp dette er viktig for oss studenter som ikke nødvendivis har så stor kjennskap til denne type kunnskap. Som fysioterapistudent har jeg først og fremst brukt boken som ressurs på utvalgte tema. Boken egner seg godt som en innføring, ettersom temaene blir gjort rede for, men på ingen måte fullstendig drøftet og forklart. Med dette vil jeg anbefale Olav Molvens bok "Helse og jus" for fremtidens helsepersonell.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Helse og jus:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv