Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Læring og mestring

et helsefremmende perspektiv i praksis og forskning

Aktuell bok rettet mot helsefagstudenter på bachelor- og masternivå samt helsepersonell som jobber på lærings- og mestringssentra og frisklivsentraler.
Mange mennesker lever med langvarige sykdommer og helseproblemer som virker inn på livskvaliteten, arbeidsevnen og familie- og hverdagslivet. Les mer

589,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Aktuell bok rettet mot helsefagstudenter på bachelor- og masternivå samt helsepersonell som jobber på lærings- og mestringssentra og frisklivsentraler.
Mange mennesker lever med langvarige sykdommer og helseproblemer som virker inn på livskvaliteten, arbeidsevnen og familie- og hverdagslivet. Læring og mestring belyser mangfoldet av lærings- og mestringstilbud som fins i Norge i dag, og som skal hjelpe personer til å mobilisere sine egne ressurser når de har helseproblemer.

I boken beskrives individuelle og gruppebaserte tilbud til pasienter som er innlagt i sykehus, og for brukere på helsesentra, poliklinikker og lærings- og mestringsentra. Det presenteres tilbud til familier, barn, ungdom og voksne, og personer med psykiske og somatiske lidelser. Teksten inneholder teorier, aktuell forskning og historier fra deltakere på læringstilbudene.

Samhandlingsreformen aktualiserer boken, som henvender seg til helsefagstudenter på bachelor- og masternivå, og helsepersonell som jobber på lærings- og mestringssentra og frisklivsentraler i kommunene m.v.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
310
ISBN
9788205399389
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Læring og mestring
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Læring og mestring:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv