Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Helsetjenesten i Norge

et overblikk

Denne boka gir en enkel og systematisk oversikt over helsetjenestens organisering og funksjon. Denne gjennomgående reviderte utgaven inkluderer et nytt kapittel om samhandling og en utvidelse av kapittelet om digitale helsetjenester. Les mer

479,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Denne boka gir en enkel og systematisk oversikt over helsetjenestens organisering og funksjon. Denne gjennomgående reviderte utgaven inkluderer et nytt kapittel om samhandling og en utvidelse av kapittelet om digitale helsetjenester.

Hvordan styres helsetjenesten, og hvilke oppgaver har den? Hva er et helsefellesskap, og hva kalles helseturisme? Hvem har ansvar for smittevernarbeidet? Hvilke autoriserte helsepersonellgrupper finnes? Hvorfor vurderes nye metoder systematisk før de innføres i sykehus? Hva er en kommunal folkehelseprofil eller en h-resept? Hva er pakkeforløp, rettighetspasienter og fristbrudd? Hva teller med i grunnlaget for frikort? Og hva gjør egentlig pasient- og brukerombudene?

Denne boka svarer på disse og mange andre spørsmål. Helsetjenestens mange aktører og funksjoner presenteres, og viktige begreper og sammenhenger forklares. En kortfattet innledning viser hvorfor dagens helsetjeneste er blitt slik den er, og en avslutning trekker linjene mot morgendagens utfordringer.

Lest fra perm til perm formidler boka en helhetlig forståelse av helsetjenesten i Norge. Som oppslagsverk gir den detaljert faktainformasjon om de ulike elementer i tjenesten. Først og fremst er det en nyttig, kunnskapsbasert bok for studenter innenfor medisin og helsefag, helsepersonell og andre som ønsker et overblikk over norsk helsetjeneste.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
258
ISBN
9788205599253
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Helsetjenesten i Norge
Format
24 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Helsetjenesten i Norge:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv