Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hest og rytter

sport og konkurranser

Boken er et utmerket hjelpemiddel for å skaffe seg bedre forståelse for alle sider av håndtering av hest og ridning, fra det mest grunnleggende, som å forberede hest og rytter til en ridetur, til mer kompliserte ferdigheter som kreves i konkurranser. Les mer

454,-

499,- Spar: 45,-

Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Boken er et utmerket hjelpemiddel for å skaffe seg bedre forståelse for alle sider av håndtering av hest og ridning, fra det mest grunnleggende, som å forberede hest og rytter til en ridetur, til mer kompliserte ferdigheter som kreves i konkurranser. "Hest & Rytter" er todelt. Del en - Å lære å ri - begynner med det første møtet med hesten og hvordan du saler opp for første gang, og slutter med en kompetent rytter som behersker dressur og sprang. Del to - En verden av hester - presenterer et flertall av alle de aktivitetene du kan bruke hesten i, med dine nyervervede kunnskaper. Boken er omfattende og presenterer hesteforståelsens kunst på en vakker måte. Den vil hjelpe både en fersk rytter og den viderekomne til å få enda større utbytte av de spesielle båndene som knytter seg mellom hest og menneske.

Medlemsvurdering:
"Hest & Rytter, sport og konkurranser", som boka heter vil jeg anbefale til hesteinteresserte folk der ute. Denne boken har flotte oversiktlige sider stappet full av nyttig informasjon. Denne boken er for både nybegynnere og mer trente. I boken står det alt om fra vi stiger opp på hesten til du stiger forsiktig av den. Den gir utrolig gode råd som har hjulpet meg mye gjennom ridningen min. Jeg har lært mye nytt også, så dette er en bok som jeg vil anbefale på det aller sterkeste til alle hestefolk der ute! Vell skrevet av Debby Sly!

Linn

Detaljer

Forlag
Tun Forlag AS
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
160
ISBN
9788252930788
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
The practical riders handbook
Nr
8008884

Kunders vurdering

L
Linn – 19.12.2008

– "Hest & Rytter, sport og konkurranser", som boka heter vil jeg anbefale til hesteinteresserte folk der ute. Denne boken har flotte oversiktlige sider stappet full av nyttig informasjon. Denne boken er for både nybegynnere og mer trente. I boken står det alt om fra vi stiger opp på hesten til du stiger forsiktig av den. Den gir utrolig gode råd som har hjulpet meg mye gjennom ridningen min. Jeg har lært mye nytt også, så dette er en bok som jeg vil anbefale på det aller sterkeste til alle hestefolk der ute! Vell skrevet av Debby Sly!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hest og rytter:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv