BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Livet i lockdown

Her presenteres dagbøker fra starten av Korona-pandemien. Den 12. mars 2020 stengte Norge ned, og et stort sosialt eksperiment begynte - et liv i isolasjon for alle. Dette er historien om hvordan en gruppe på 17 elever i en videregående skole opplevde denne tiden. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 296,-
Her presenteres dagbøker fra starten av Korona-pandemien. Den 12. mars 2020 stengte Norge ned, og et stort sosialt eksperiment begynte - et liv i isolasjon for alle. Dette er historien om hvordan en gruppe på 17 elever i en videregående skole opplevde denne tiden. I perioden frem til 17. mai, da skolen åpnet, skrev de dagbok to dager i uken. Tekstene gir derfor et unikt innblikk i hvordan ungdomsgenerasjonen opplevde situasjonen i starten av pandemien, da ingen visste hvordan det ville gå. Hva fryktet de, hva irriterte de seg over, hvordan taklet de isolasjonen, hva skjedde i familien og hvordan endret dette livene deres?

Michael Hopstock (f. 1964) er historiker med erfaring som lektor og skoleleder i den videregående skolen, og rektor ved Kragerø Kunstskole. Han har tidligere skrevet På sporet av Norge. Norgeshistorien fortalt til rytmen av Bergensbanen. Han har også regissert flere kortfilmer.

Detaljer

Forlag
Orkana
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
265
ISBN
9788281045002
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Livet i lockdown
Format
21 x 14 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Livet i lockdown:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv