Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Blanke idealer

Unge Høyres historie

Unge Høyres landsforbund ble stiftet i 1922. I denne boken følger vi organisasjonen frem til hundreårsjubileet. I begynnelsen var det usikkert hva formålet med Unge Høyre skulle være. Skulle det være en utklekningsanstalt for unge, ærgjerrige politikerspirer, eller en organisasjon som også hadde et tilbud til dem som ikke var blant de mest engasjerte? Forhistorien, stiftelsen og organisasjonskulturen i tidligere tiår er blant temaene som har sin plass i boken. Les mer

545,-

599,- Spar: 54,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 509,-
Unge Høyres landsforbund ble stiftet i 1922. I denne boken følger vi organisasjonen frem til hundreårsjubileet. I begynnelsen var det usikkert hva formålet med Unge Høyre skulle være. Skulle det være en utklekningsanstalt for unge, ærgjerrige politikerspirer, eller en organisasjon som også hadde et tilbud til dem som ikke var blant de mest engasjerte? Forhistorien, stiftelsen og organisasjonskulturen i tidligere tiår er blant temaene som har sin plass i boken. Hovedsakelig handler den likevel om politikken. Vi møter flere senere toppolitkere i deres unge, formative år. Unge Høyre er Høyres ungdomsorganisasjon, men samtidig en selvstendig organisasjon som utvikler sine egne standpunkter. Den politiske tidsånden skifter fra tiår til tiår. Unge Høyre har alltid latt seg prege av hvilke tanker som er i tiden, men også formet tidens tanker i tråd med sitt liberal-konservative ideologigrunnlag.

Pål Mykkeltveit (f. 1982) er skribent med bakgrunn fra tidsskriftet Minerva. Han har en mastergrad i filosofi fra Universitetet i Bergen (2007).

Detaljer

Forlag
Frekk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
508
ISBN
9788293097884
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Blanke idealer:

Siv

Siv Jensen
Innbundet 
363,- 399,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv