Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Et liv å leve

nemesis

Det skjer mye bak lukkede dører, og noen dører er boltret for allmenheten. Boltret med taushet og lite innsyn. Historier gjemmes og glemmes.
Mine ble gjemt, men ikke glemt.
For første gang i norsk litteratur blir leserne tatt med inn bak tykke betongmurer. Les mer

350,-

385,- Spar: 35,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Det skjer mye bak lukkede dører, og noen dører er boltret for allmenheten. Boltret med taushet og lite innsyn. Historier gjemmes og glemmes.
Mine ble gjemt, men ikke glemt.
For første gang i norsk litteratur blir leserne tatt med inn bak tykke betongmurer. Boken skildrer historier fra en arbeidshverdag i et norsk fengsel, og de utfordringer fengselsbetjenter tidvis kan møte på jobb. Med pennen retter jeg også et kritisk blikk mot justissektoren.
Det er bedre å hoppe enn å krype. Men tør vi å våge? Det gjorde sønnen min og jeg, da vi flyttet en lydopptaker fra en skuff til et musikkstudio.
I Norge har vi mange humanitære organisasjoner. Organisasjoner som skal hjelpe barn og vanskeligstilte mennesker i en sårbar situasjon. Kan vi stole på at alle utfører hjelpen under redelige, ordnede forhold?
Jeg erfarte det motsatte.
Vi lever alle under den samme himmel, men ikke alle har den samme horisont, og fortidens valg skaper fremtidens ekko.
Nemesis er oppfølgeren til biografien Ingen er som alle andre, fra bokserien Et liv å leve, og er historier fra dagbøker skrevet i perioden 1997 til 2000.

Aase Marie Dahle er utdannet fengselsbetjent, journalist og fotograf. Hun har studert litteraturvitenskap ved universitetet i Bergen, og har 15 års arbeidserfaring i kriminalomsorgen. Dahle har de siste 14 år jobbet offshore, og debuterte som forfatter i 2022 med biografien: Ingen er som alle andre.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
238
ISBN
9788230025369
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Et liv å leve
Format
22 x 16 cm
Serie
Et liv å leve 2

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Et liv å leve:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv