Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Åpenbaring

Det er vår, og London nyter at sommeren 1543 er på vei. Kong Henrik den åttende beiler til Catherine Parr om å bli hans sjette kone - men denne gang gjør objektet for hans begjær motstand. Erkebiskop Cranmer og den protestantiske fraksjon følger det hele med argusøyne, for Lady Catherine er kjent for å ha reformistsympatier. Les mer

199,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Det er vår, og London nyter at sommeren 1543 er på vei. Kong Henrik den åttende beiler til Catherine Parr om å bli hans sjette kone - men denne gang gjør objektet for hans begjær motstand. Erkebiskop Cranmer og den protestantiske fraksjon følger det hele med argusøyne, for Lady Catherine er kjent for å ha reformistsympatier. På samme tidspunkt er Shardlake i ferd med å undersøke en sak der en tenåringsgutt, med tunge religiøse tvangstanker, er blitt plassert på sinnssykehus. Hans foreldre er redde for at han skal bli brent på bålet som kjetter. Samtidig blir en tidligere venn av Shardlake myrdet, og han lover enken å stille gjerningsmannen til ansvar. Jakten bringer Shardlake ikke bare til den fengslede gutten, men også i retning av erkebiskopen og Catherine Parr - og til de dystre spådommer i bibelens Åpenbaring. Shardlake blir involvert. Terningkast seks - Adresseavisen. Terningkast fem - VG. Terningkast fem Fædrelandsvennen.

Medlemsvurdering:
En veldig bra bok og en historisk roman på sitt beste. Jeg har lest den på engelsk, men regner med at den er like god på norsk.

E B A

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
583
ISBN
9788275475198
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Revelation
Format
20 x 14 cm
Nr
8158924
Serie
Matthew Shardlake 4
Press pocket

Kunders vurdering

E
E B A – 14.05.2020

– En veldig bra bok og en historisk roman på sitt beste. Jeg har lest den på engelsk, men regner med at den er like god på norsk.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Åpenbaring:

Ravnen
Ny!

Ravnen

Wilbur Smith
Innbundet 
449,-
 

1795

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Jakten

Bernard Minier
Innbundet 
375,- 429,-

1795

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv