Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Titanics hemmelighet

Vår tid - NUMA-sjefen Dirk Pitt utfører en risikofylt redningsoperasjon fra et eldre undersjøisk fartøy utenfor kysten av New York City. Han blir belønnet med et dokument som den legendariske etterforskeren Isaac Bell etterlot seg over et århundre tidligere - et dokument som fører til et nytt forsøk på å løse en historisk gåte. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Vår tid - NUMA-sjefen Dirk Pitt utfører en risikofylt redningsoperasjon fra et eldre undersjøisk fartøy utenfor kysten av New York City. Han blir belønnet med et dokument som den legendariske etterforskeren Isaac Bell etterlot seg over et århundre tidligere - et dokument som fører til et nytt forsøk på å løse en historisk gåte.

1911- Isaac Bell er i Colorado for å etterforske en uforklarlig gruveulykke som kostet ni mennesker livet. Det farlige oppdraget leder ham til en enda mer innfløkt sak, der det sjeldne grunnstoffet byzanium står i sentrum. Dette grunnstoffet har usedvanlige egenskaper og en uvurderlig verdi, og det blir klart at det finnes folk som er villige til å gjøre hva som helst for å få kontrollen over det. Men hvor langt er Isaac Bell i stand til å gå for å stoppe dem?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202811754
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
The Titanic secret
Serie
Isaac Bell 11

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Titanics hemmelighet:

Beistet

Johannes Kaasa
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv