Handle for 499,- og få med Nissegutt gratis!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Den sjarmerende hertugen

I andre bok i den romantiske Silkesøstre-serien, befinner vi oss i Stockholm i 1815. Den unge enken Arabella vender tilbake til byen etter at ektemannen har gått bort. Etter mange års ensomhet og isolering er hun klar for å kaste seg ut i Stockholms dekadente sosietetsliv. Les mer

218,-

249,- Spar: 31,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
I andre bok i den romantiske Silkesøstre-serien, befinner vi oss i Stockholm i 1815. Den unge enken Arabella vender tilbake til byen etter at ektemannen har gått bort. Etter mange års ensomhet og isolering er hun klar for å kaste seg ut i Stockholms dekadente sosietetsliv.

Men vel framme blir ingenting som hun har tenkt seg. Det viser seg at arven hun venter seg ikke eksisterer, og i stedet for et liv i luksus, risikerer hun å stå på bar bakke. Når det kommer fram at ektemannen var innblandet i mystiske affærer, og at hans død kanskje ikke var av naturlige årsaker, går det opp for Arabella at også hennes eget liv kan være i fare.
En sjarmerende britisk hertug får godhet for Arabella og tilbyr sin beskyttelse. Et godt parti på alle måter. Men Arabellas hjerte banker allerede for en annen. Skal hun følge fornuften eller hjertet?

Serien Silkesøstre, skrevet av finske Sara Medberg, er en romantisk tidsreise til Nordens 1800-tall - for deg som elsker Bridgerton og andre kostymedramaer. Her er mysterier, svik, kjærlighet og romanser, basert på forfatterens kunnskap om og interesse for den historiske konteksten. Det er bare å la seg rive med!

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788248931669
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Hurmuriherttua
Serie
Silkesøstre 2

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den sjarmerende hertugen:

August

Victoria Hislop
Innbundet 
288,- 329,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv