Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

For alle vinder

Fra New York Times bestselger-forfatteren av Nattergalen og Det store ødet , kommer det her en episk roman om kjærlighet, heltemot og håp, med den store depresjonen i Nord-Amerika som bakteppe. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Fra New York Times bestselger-forfatteren av Nattergalen og Det store ødet, kommer det her en episk roman om kjærlighet, heltemot og håp, med den store depresjonen i Nord-Amerika som bakteppe.

Texas, 1934. Millioner av mennesker har mistet arbeidet, og en ekstrem tørke holder på å ødelegge De store slettene. Bøndene står på for å redde levebrødet sitt mens avlingene visner av vannmangel, og voldsomme støvstormer truer med å begrave dem alle. Dette er en av de mørkeste periodene under den store depresjonen. I disse desperate tidene må Elsa Martinelli som så mange av sine naboer ta et vanskelig valg: bli og slåss for hjemmet og levebrødet, eller flytte vestover til California, i søken etter et bedre liv. For alle vinder er et uforglemmelig portrett av USA og den amerikanske drømmen, sett gjennom øynene til en av de ukuelige kvinnene hvis mot og offer skal komme til å definere en generasjon.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202732080
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
The four winds

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på For alle vinder:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv