Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Historiefortelleren fra Casablanca

«Dette var en utrolig fin bok, med en god blanding av litt historie, feelgood og drama. (...) En rørende og vakker fortelling. Terningkast 5.»

Instagram/Ingunnsbokglede

En fremmed by vekker håpet i en ung jente. Historiefortelleren fra Casablanca er Fiona Valpy på sitt beste! Marokko, 1941: Frankrike er okkupert av nazistene, og tolv år gamle Josie har flyktet til Casablanca sammen med familien. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En fremmed by vekker håpet i en ung jente. Historiefortelleren fra Casablanca er Fiona Valpy på sitt beste! Marokko, 1941: Frankrike er okkupert av nazistene, og tolv år gamle Josie har flyktet til Casablanca sammen med familien. Der skal de vente på skyss videre til USA. Alt Josie ser, lukter og hører, kjennes overveldende. Dette er en helt annen verden enn den hun reiste fra - og Josie elsker den! Sytti år senere ankommer en annen kvinne denne berusende havnebyen. Zoe sliter med ekteskapet, den nyfødte datteren og det nye livet på dette fremmede stedet. Men da hun finner et lite treskrin og en dagbok fra 40-tallet under gulvplankene i datterens soverom, forflyttes hun til den unge Josies indre verden. Josie så en gang utover Atlanterhavet på samme måte som henne, men kjente til et helt annerledes Casablanca. Zoe begynner å se byen gjennom Josies øyne. Men kan et nytt perspektiv hjelpe henne med å snu tragedie til håp, og finne den støtten hun trenger for å lege sitt knuste hjerte?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202775209
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The storyteller of Casablanca

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Dette var en utrolig fin bok, med en god blanding av litt historie, feelgood og drama. (...) En rørende og vakker fortelling. Terningkast 5.»

Instagram/Ingunnsbokglede

«Dette må være den beste boka jeg har lest hittil i å! Både menneskene og stedene er så godt beskrevet. (...) Hele boka er varm og uforglemmelig, umulig å legge fra seg (godt jeg hadde ferie og hjemme-alene-helg da jeg leste den, for hadde noe forstyrra meg, hadde jeg blitt litt grinete). Og slutten fikk meg til å gråte så jeg nesten ikke klarte å se ordene. (...) Les les les!!!»

Instagram /msprrrfct

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Historiefortelleren fra Casablanca:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv