Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hvis du var min

«Gled deg til denne romanserien - svært troverdig! Jeg er sulten etter fortsettelsen, og er spent på hvordan dette kommer til å utvikle seg.»

Simen Ingemundsen, Randaberg24

Les serien som omtales som "Den svenske Bridgerton"!

Svartå, 1782. Seksten år gamle Christina har store ambisjoner for herskapshuset faren bygger på Svartå utenfor Örebro. Selv om hun blir sendt til Stockholm for å bli presentert ved hoffet og finne en passende ektemann, er det for hestene på gården og for murersønnen Gustaf at hjertet hennes brenner. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
Les serien som omtales som "Den svenske Bridgerton"!

Svartå, 1782. Seksten år gamle Christina har store ambisjoner for herskapshuset faren bygger på Svartå utenfor Örebro. Selv om hun blir sendt til Stockholm for å bli presentert ved hoffet og finne en passende ektemann, er det for hestene på gården og for murersønnen Gustaf at hjertet hennes brenner.

I Stockholm blir Christina dratt inn i intrigene rundt kongen og hans søster. Samtidig oppstår det en feide mellom Svartås forvalter og Gustafs far som får ødeleggende konsekvenser. Den eneste Christina ser ut til å kunne stole på, er tjenestepiken sin.

HVIS DU VAR MIN er første del i historien om kvinnene som regjerte på Svartå herregård. Serien, som strekker seg over 250 år, forteller om kvinners utrettelige kamp for kjærligheten og retten til å bestemme over eget liv - fra slutten av 1700-tallet og frem til moderne tid. Det er en historie om himmelstormende kjærlighet, kvinnelig list og maktspill i de øvre lag av samfunnet.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
348
ISBN
9788205598614
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Om du var min
Format
21 x 14 cm
Serie
Kvinnene på Svartå 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Gled deg til denne romanserien - svært troverdig! Jeg er sulten etter fortsettelsen, og er spent på hvordan dette kommer til å utvikle seg.»

Simen Ingemundsen, Randaberg24

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvis du var min:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv