Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hvis du var min

Svartå, 1782. Seksten år gamle Christina har store ambisjoner for herskapshuset faren bygger på landet utenfor Örebro. Selv om Christina blir sendt til Stockholm for å presenteres ved hoffet og finne en passende ektemann, er det for hestene på gården og for murersønnen Gustaf at hjertet hennes brenner. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Svartå, 1782. Seksten år gamle Christina har store ambisjoner for herskapshuset faren bygger på landet utenfor Örebro. Selv om Christina blir sendt til Stockholm for å presenteres ved hoffet og finne en passende ektemann, er det for hestene på gården og for murersønnen Gustaf at hjertet hennes brenner.

I Stockholm blir Christina dratt inn i intrigene rundt kongen og hans søster. Samtidig oppstår det en feide mellom Svartås forvalter og Gustafs far som får ødeleggende konsekvenser. Den eneste Christina ser ut til å kunne stole på, er tjenestepiken sin.

HVIS DU VAR MIN er første del i historien om kvinnene som regjerte på Svartå herregård. Serien, som strekker seg over 250 år, forteller om kvinners utrettelige kamp for kjærligheten og retten til å bestemme over eget liv - fra slutten av 1700-tallet og frem til moderne tid. Det er en historie om himmelstormende kjærlighet, kvinnelig list og maktspill i de øvre lag av samfunnet.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205598621
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Om du var min
Serie
Kvinnene på Svartå 1

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvis du var min:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv