Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lady Evelyns hemmelighet

en roman om oppdagelsen av Tutankhamons grav

Den unge lady Evelyn Herbert vokste opp på det flotte Highclere Castle. Evelyn var populær og vakker, og alle muligheter lå åpne for henne - også når det gjaldt ekteskap. Evelyn hadde imidlertid andre planer og allerede en mann i sikte. Les mer

189,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Den unge lady Evelyn Herbert vokste opp på det flotte Highclere Castle. Evelyn var populær og vakker, og alle muligheter lå åpne for henne - også når det gjaldt ekteskap. Evelyn hadde imidlertid andre planer og allerede en mann i sikte. Hun forlot sosietetslivet i London og dro til Egypt. Sammen med faren, jarlen av Carnarvorn og arkeologen Howard Carter var hun på jakt etter et urørt gravkammer.
I november 1922 blir drømmen oppfylt, da de oppdager gravstedet til Tutankhamon, fullpakket med gull og utrolige skatter. Evelyn er den første som kryper inn i graven på tre tusen år. Men ganske snart etterpå forandrer alt seg, og en lang rekke tragiske hendelser snur opp ned på livet hennes.
50 år senere skjuler Evelyn fortsatt den mørke hemmeligheten om hva som egentlig skjedde i Egypt. Og når en ung kvinne begynner å stille nærgående spørsmål, er Evelyns lykke truet på nytt.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Bokmål
ISBN
9788203377594
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The collector's daughter
Serie
Lesegleder

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lady Evelyns hemmelighet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv