Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Bakeriet i Brooklyn

roman

Thea har forlatt familien sin i Kristiania for å arbeide for den rike og mektige Vanderbilt-familien i Amerika. Drømmen er å tjene så mye penger at hun en dag kan reise hjem og kjøpe tilbake familiebakeriet. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
Thea har forlatt familien sin i Kristiania for å arbeide for den rike og mektige Vanderbilt-familien i Amerika. Drømmen er å tjene så mye penger at hun en dag kan reise hjem og kjøpe tilbake familiebakeriet. Så dukker Amanda opp, den livsglade jenta hun delte lugar med på overfarten. Amandas møte med Amerika har vært langt mer brutalt enn Theas, og hun trenger Theas hjelp. Amerika er drømmenes sted, de satser alt og åpner et bakeri i Brooklyn, men Amanda har sine egne planer, og snart befinner Thea seg i en umulig situasjon som tvinger henne til å se seg selv på en helt ny måte.

Bakeriet i Brooklyn er et fengslende møte med rikdom for 100 år siden, og jazzen som fyller New Yorks dansesaler. Det er en varm roman om baking, vennskap og kjærlighet, men først og fremst er det en fortelling om å finne sin egen vei og bli fri.

Bakeriet i Brooklyn er andrebok i Ellen Vahrs trilogi om bakerdatteren Thea fra Kampen, som reiser til Amerika for å arbeide for den velstående Vanderbilt-familien. De to andre bøkene er Reisen til Idle Hour og Sykehuset på Ellis Island.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
348
ISBN
9788203392443
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
21 x 13 cm
Serie
Idle Hour-trilogien 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
Hanne Lie – 02.05.2023

– Ok, lettlest bok. Bør lese nr 1 før man leser denne.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bakeriet i Brooklyn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr
Ny!

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-

Logg inn

Handlekurv