Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Butcher's crossing

«Nok en stor leseopplevelse fra forfatteren av Stoner.»

Anne Schäffer, Bergens Tidende

Will Andrews er ingen akademiker. Han lengter etter villmark, frihet og heltemot. Han slutter på Harvard og drar vestover for å oppleve en ny måte å leve på.

I en liten by ved navn Butcher's Crossing møter han en jeger som forteller om en bortgjemt flokk bøfler i et avsidesliggende dal i Colorado. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager
Will Andrews er ingen akademiker. Han lengter etter villmark, frihet og heltemot. Han slutter på Harvard og drar vestover for å oppleve en ny måte å leve på.

I en liten by ved navn Butcher's Crossing møter han en jeger som forteller om en bortgjemt flokk bøfler i et avsidesliggende dal i Colorado. De bare venter på å bli tatt av en gruppe menn modige og gale nok til å finne dem. Will bestemmer seg for å bli en av de mennene, men den tøffe reisen og ikke minst den vanvittige slaktingen av den enorme flokken, setter ham på en prøve han ikke var forberedt på.

I denne intelligente og sterke boken til forfatteren av Stoner, kaster forfatteren nytt lys over den klassiske amerikanske myten om hvordan vesten ble vunnet. Jakten på denne siste store bøffelflokken, blir samtidig én manns jakt på hvem han er og hva han står for. New York Times skrev at «Butcher's Crossing banet vei for Cormac McCarthy» og handler dypest sett om de valgene som former et menneskes liv.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
284
ISBN
9788202479664
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Butcher's crossing
Format
21 x 14 cm
Nr
8079528

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«Nok en stor leseopplevelse fra forfatteren av Stoner.»

Anne Schäffer, Bergens Tidende

«... en saftig, forblåst og stinkende god amerikansk roman.»

Terje Eidsvåg, Adresseavisen

«... det er ei gåte for meg at ikkje romanen blei oppdaga for 55 år sidan.»

Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen

"I beskrivelser (og en oversettelse) som tar pusten fra deg, maner John Williams frem bilder av naturen, dyrene og menneskene i et landskap med en kraftfull sans for skjønnhet midt i det blodige og dramatiske."

Anne Scäffer, TARA

"John Williams er presisjonens makeløse mester, skikkelsene hans er oppglødd innenfra. Naturen likeså, død eller levende - det er alltid et liv."

Olav Egil Aune, Vårt Land

"Oppfølgeren til suksessromanen "Stoner" er en sanselig og rå historie i moderne westernstil.(...) Samtidig har det seg slik at John Williams selv skriver fantastiske naturskildringer. De kan være vakre og meditative, men sjelden uten et farefullt eller rått element."

Ingunn Økland, Aftenposten

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Butcher's crossing:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv