Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

De strålende

1866: Walter Moody har krysset halve kloden for å tjene en formue som gullgraver på New Zealands vestkyst. Vel fremme i Hokitika valser han uforvarende inn i et møte mellom tolv av stedets menn, som har kommet sammen i all hemmelighet for å diskutere en serie oppsiktsvekkende hendelser. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager
1866: Walter Moody har krysset halve kloden for å tjene en formue som gullgraver på New Zealands vestkyst. Vel fremme i Hokitika valser han uforvarende inn i et møte mellom tolv av stedets menn, som har kommet sammen i all hemmelighet for å diskutere en serie oppsiktsvekkende hendelser.


Hvorfor er Hokitikas rikeste gullgraver som sunket i jorden? Har horen Anna virkelig prøvd å ta sitt liv? Og hvordan kunne den håpløse drankeren Crosbie Wells ha etterlatt seg en formue da han døde?


Moody blir trukket inn i mysteriene og i et nettverk av skjebner like komplekse og raffinerte som mønstrene på nattehimmelen. For ved denne sivilisasjonens utpost, der det finnes vitner til de færreste forbrytelser, har hver mann en mulighet til å finne opp seg selv på nytt.


Eleanor Cattons De strålende er et oppslukende litterært mysterium spekket av uforglemmelige episoder og skikkelser. Det er en formmessig briljant pageturner av en roman, skrevet i et språk så klart og originalt at hver setning skinner.


Catton var bare 28 år gammel da hun som den yngste gjennom tidene ble tildelt Man Booker-prisen for boken.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
727
ISBN
9788202441036
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
The luminaries
Format
23 x 16 cm
Priser
Booker-prisen 2013

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på De strålende:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv