Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den hvite rytteren

roman

Den hvite rytteren er den andre romanen om kong Alfred og Uthred.

Uthred, Jarl av Bebbanburg, en ung sakser som delvis er vokst opp blant vikinger, er 20 år og allerede en kriger. Guthrum, den store vikinghøvdingen samler seg til krig for å knuse all saksisk motgang en gang for alle. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Den hvite rytteren er den andre romanen om kong Alfred og Uthred.

Uthred, Jarl av Bebbanburg, en ung sakser som delvis er vokst opp blant vikinger, er 20 år og allerede en kriger. Guthrum, den store vikinghøvdingen samler seg til krig for å knuse all saksisk motgang en gang for alle.

Medlemsvurdering:
Denne boka er oppfølgeren til "Det siste kongeriket" - en bok jeg likte veldig godt. Forfatteren skriver på en fascinerende, levende måte, det er nesten slik at man kjenner blodlukten i de mange slagene som finner sted i boken. Man får bli med på en reise som i hovedsak dreier seg om hovedpersonen Uhtreds utfordringer. Han herjer på både engelsk og dansk side, og driver ett spill med menneskene rundt seg. Vi blir kjent med mange ulike karakterer underveis, noen mer sympatiske enn andre. Forfatteren skildrer også den tids utfordringer på en grundig og enkel måte, slik at det er enkelt å se sammenhengene mellom de ulike hendelsene. Jeg anbefaler boka på det sterkeste! Den er relativt lettlest, og man blir fort revet med!

Merethe_81

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Bazar
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
425
ISBN
9788280872807
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Originaltittel
The pale horseman
Format
18 x 11 cm
Serie
Uthred og Kong Arthur 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

M
Morta – 02.09.2009

– Vi møter Uhtred igjen rett etter slaget som avsluttet den forrige boken. Vikingenes invasjon er stoppet og en skjør våpenhvile er på plass. I denne boken er Uhtred blitt voksen og en erfaren kriger, men i denne boken må han lære seg om politikken som hersker i Wessex og blant Kong Alfreds menn. Konflikten mellom Uhtreds relgion og Kong Alfred er også gjeldene i denne boken. "Den hvite rytteren" følger opp den forrige boken og fortsetter å beskrive Uhtreds liv. Historien er ikke like god som sin forgjenger, men bør absolutt leses. For det er en meget bra historisk fortelling. Og det er spennede og fortsett på reisen med Uhtred og KOng Alfred. Og krigen mellom partene er fortsatt gjeldende, her er det bare å glede seg til oppfølgeren.

M
Merethe_81 – 23.01.2009

– Denne boka er oppfølgeren til "Det siste kongeriket" - en bok jeg likte veldig godt. Forfatteren skriver på en fascinerende, levende måte, det er nesten slik at man kjenner blodlukten i de mange slagene som finner sted i boken. Man får bli med på en reise som i hovedsak dreier seg om hovedpersonen Uhtreds utfordringer. Han herjer på både engelsk og dansk side, og driver ett spill med menneskene rundt seg. Vi blir kjent med mange ulike karakterer underveis, noen mer sympatiske enn andre. Forfatteren skildrer også den tids utfordringer på en grundig og enkel måte, slik at det er enkelt å se sammenhengene mellom de ulike hendelsene. Jeg anbefaler boka på det sterkeste! Den er relativt lettlest, og man blir fort revet med!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den hvite rytteren:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv