Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Det synger i lauvet

«I sum er dette en frodig, underholdende folkelivsskildring spent ut mellom vakkert og heslig, det lattermilde og det alvorsfylte, et faktisk skogslandskap og en rekke fiktive menneskeskjebner.»

VG

Britt Karin Larsens fire tidligere bøker om folket fra Finnskogen ble møtt med stor begeistring, og fjorårets Før snøen kommer ble en stor kritikersuksess. Det synger i lauvet er Britt Karin Larsens femte bok om folket på Finnskogen, om skogsfinnene fra området mellom Hedmark og Värmland på slutten av 1800-og tidlig på 1900-tallet. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Britt Karin Larsens fire tidligere bøker om folket fra Finnskogen ble møtt med stor begeistring, og fjorårets Før snøen kommer ble en stor kritikersuksess. Det synger i lauvet er Britt Karin Larsens femte bok om folket på Finnskogen, om skogsfinnene fra området mellom Hedmark og Värmland på slutten av 1800-og tidlig på 1900-tallet.

Medlemsvurdering:
Etter å ha kommet halvveis er fasinasjonen for menneskene som vi har fulgt gjennom deler av de første 4 bøkene fortsatt stor og mangesidig. Samtidig er savnet av de mange skjebnene vvi ble godt kjent med i de fire første bøkene, sterkt til stede. Men- slik ER det livet!

Tormod L.Solem

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
357
ISBN
9788202443528
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
19 x 12 cm
Serie
Folket på Finnskogen. Mostamägg 5

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«I sum er dette en frodig, underholdende folkelivsskildring spent ut mellom vakkert og heslig, det lattermilde og det alvorsfylte, et faktisk skogslandskap og en rekke fiktive menneskeskjebner.»

Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad

«Det er utrolig at Larsen klarer å holde driv og tempo oppe på denne vakre, kritikerroste og underholdende serien. Ja, hun har skrevet seg så varm at serien blir bedre for hver bok. Disse bøkene er en gave til det boklesende publikum. [...] Tradisjonelle velskrevne historiske romaner med både driv og dramatikk. Selv nyter jeg hver side i disse bøkene, og håper Britt Karin Larsen bare skriver i vei. Serien tåler godt både en og to og tre oppfølgere.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

«Det bare fortsetter. Britt Karin Larsens serie om folket på Finnskogen blir bare mer fullendt for hver bok som går. [...] Det er et storverk som er i ferd med å vokse fram.»

Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

«Fortellerkunst fra Finnskogen «En stor forteller som fortjener et stort publikum.»

Turid Larsen, Dagsavisen

«Nye dramatiske finnskogforteljingar «Larsen evnar å kombinere sansen for dramatiske hendingar med interessa for det vesle mennesket, individet som under fattige kår strevar seg fram i livet og som stundom finn litt lykke der det minst er venta.»

Randi Brenden, Dag og tid

Kunders vurdering

T
Tormod L.Solem – 16.06.2016

– Etter å ha kommet halvveis er fasinasjonen for menneskene som vi har fulgt gjennom deler av de første 4 bøkene fortsatt stor og mangesidig. Samtidig er savnet av de mange skjebnene vvi ble godt kjent med i de fire første bøkene, sterkt til stede. Men- slik ER det livet!

T
Trine Jensvoll – 11.03.2016

– Poetisk skrevet historie

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det synger i lauvet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv