Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Dit du går, vil jeg gå

«En fantastisk historie med en utrolig bra slutt, helt utrolig ... Skildringen av naturen, skogen og kjærligheten ... Det er helt makeløst ... En fantastisk debut.»

SVT

«... et hjerteskjærende verk som setter spor ...» Weekendavisen, DK.

Unni flykter fra Norge til Sverige på slutten av 1800-tallet. Hun har begått en stor synd og må komme seg i sikkerhet med sønnen Roar og kjæresten Armod. Les mer

305,-

349,- Spar: 44,-

Sendes innen 1 virkedag
«... et hjerteskjærende verk som setter spor ...» Weekendavisen, DK.

Unni flykter fra Norge til Sverige på slutten av 1800-tallet. Hun har begått en stor synd og må komme seg i sikkerhet med sønnen Roar og kjæresten Armod. På et øde sted, i en skog i Norrland, finner de ly i en enkel hytte. I det nye hjemmet er den lille flokken prisgitt naturens og storbondens nykker, og må takle fattigdom, matmangel, kulde, trusler og nød.

Mer en sytti år senere planlegger Kåra begravelsen til sin svigerfar Roar og innser at historien hans er full av hull og hemmeligheter. Hva var det egentlig som skjedde med familien hans i hytta i skogen? Hva var det Unni, Armod og barna opplevde som satte slike spor - spor som skulle prege familien i generasjoner?

Dit du går, vil jeg gå er en dramatisk generasjonsfortelling om kjærlighet og familiebånd. Om hvor avhengige vi er av hverandre - og av naturen.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
366
ISBN
9788205565685
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Dit du går, följer jag

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«En fantastisk historie med en utrolig bra slutt, helt utrolig ... Skildringen av naturen, skogen og kjærligheten ... Det er helt makeløst ... En fantastisk debut.»

SVT

«... en imponerende debut. Et drama på liv og død som skildres med et særegent og tilbakeholdent vibrerende språk. Om kjærlighet, galskap og tilhørighet.»

M Magasin, Sverige

«Dit du går, vil jeg gå viser hvor avhengig livet alltid har vært av vær og klima, av våre medmenneskers vilje til å hjelpe, men også av tilfeldighetene som med et terningkast skiller liv fra død ... får iblant knokene til å hvitne rundt permene og tårene»

Upsala Nya Tidning

«Utrolig sterk bok både i språk og innhold. Historien er fortettet og uhyggelig og beskrevet på en slik måte at man som leser blir sittende med hjertet i halsen. Forfatteren har en unik måte å koble skjebnetrådene sammen på.»

DBC, Danmark

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dit du går, vil jeg gå:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Skred
Ny!

Skred

Sara Strömberg
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv