Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Fatimas hånd

  • Om lidenskap, kjærlighet og hat
  • Bredt anlagt, historisk roman
  • Fra vakre Barcelona
Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Fatimas hånd inneholder de samme ingrediensene som gjorde Havets katedral til en stor suksess: en korrekt historisk ramme, lidenskapelig kjærlighet og hat, tapte illusjoner og håp som gir livet mening og leder mot eventyret.

Ondskap, brutalitet og kjærlighet
I 1568 brøt det ut opptøyer i Alpujarra-fjellene. Maurerne, spanske muslimer som var tvunget til å konvertere til kristendommen, hadde fått nok av urettferdighet, plyndring og ydmykelser og gjorde opprør mot de kristne, noe som startet en ujevn kamp som bare kunne ende med nederlag og at de ble spredt over hele det kastiljanske kongedømmet.

Blant opprørerne var en ung mann som het Hernando. Som sønn av en maurisk kvinne og presten som voldtok henne var han utstøtt fra sine egne på grunn av sitt opphav, og også av de kristne, på grunn av familiens kultur og vaner. Under opprøret blir han utsatt for ondskap og brutalitet fra begge sider, men han finner også kjærligheten i de store, svarte øynene til den modige Fatima.

Etter nederlaget er han tvunget til å bo i Cordoba, men i den vanskelige hverdagen retter Hernando all sin energi mot å gjenreise den utryddede kulturen og religionen til tidligere glans. For å gjøre det tar han store sjanser og utfører dristige og svært farlige handlinger.

Fatimas hånd er en ny, mektig roman fra forfatteren av Havets katedral, spekket med eventyr, lidenskap, krig og kjærlighet.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Bazar
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
936
ISBN
9788280873361
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
La mano de Fátima
Format
22 x 15 cm
Nr
9017437

Om forfatteren

Ildefonso Falcones. Foto: Genis Muños/Circulo de LectoresIldefonso Falcones er utdannet advokat. Havets katedral var hans debutroman. Etter å ha blitt refusert av sju forlag, endte den som tidenes spanske forlagssuksess med om lag to millioner solgte eksemplarer bare i hjemlandet.

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

m
meliz – 31.07.2011

– Det er en komplisert og omfattende historie som fortelles i denne boken. Hovedpersonen Hernando må igjennom mange prøvelser i løpet av sitt liv og er den som alle setter sin lit til. Kan han forene muslimer og kristne? En historisk roman som strekker seg over 1600-tallet. Vi opplever datidens Spania, med dets kriger og uenigheter. En bok som kan være litt tung å lese, og det er mange navn, tidspunkt og steder å forholde seg til, men holder du tunga rett, er dette absolutt en bok du burde lese. En god 4'er!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fatimas hånd:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Byttet
Ny!

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-

666

Tom Egeland
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv