Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gaven

«Gaven» er en roman basert på livet til Anne Brannfjell, husmannsdatteren som ble Norges mest kjente kloke kone. Den er en fortelling om frykt og fortielse, men også om kjærligheten og tillitens plass i våre liv, og om mulighetene som åpner seg når vi våger å stå ved oss selv. Les mer

99,-

169,- Spar: 70,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
«Gaven» er en roman basert på livet til Anne Brannfjell, husmannsdatteren som ble Norges mest kjente kloke kone. Den er en fortelling om frykt og fortielse, men også om kjærligheten og tillitens plass i våre liv, og om mulighetene som åpner seg når vi våger å stå ved oss selv.

Siden hun var liten, har husmannsjenta Anne visst at hun er født med en gave, en evne til å se, og et kall til å hjelpe syke og lidende. I stedet for å være stolt over denne gaven, gjemmer hun den bort. Hun vil ikke være annerledes. Vinteren 1841 reiser Anne fra Vardal til Christiania for å tjene hos byens mest berømte gullsmed og hans unge, vakre kone. Hun har valgt den veien hun tror er den rette. Det eneste hun har med seg er noen tørkede planter, en sort bok og en hemmelighet.

Livet i Christiania er ikke som hun hadde trodd, og det er først da hun tror at hun har mistet alt, at Anne finner kraften til å stole på hvem hun er. «Gaven» handler om Annes kamp for å finne sin egen vei - og å våge å gå den. Det er en historie om dyp fattigdom, svik og krenkelser, men det er også en kjærlighetshistorie om mot, håp og om å finne veien hjem. Ellen Vahr er Anne Brannfjells tipp-tipp-oldebarn.

Medlemsvurdering:
Beste boken eg har lest på lenge. Så lett å lese, du blir drevet til å lese neste kapittel igjen og igjen.

Håvard Skjelde Brekke

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242166159
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
Håvard Skjelde Brekke – 05.03.2020

– Beste boken eg har lest på lenge. Så lett å lese, du blir drevet til å lese neste kapittel igjen og igjen.

G
Gullmamma – 10.01.2019

– Fin bok

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gaven:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv