Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Helligdommen

Dette er den tredje romanen i trilogien om Sigurd Lavard Sverreson. Som sønnesønn av birkebeinernes kong Sverre, og sønn av Håkon Sverreson, burde Håkon Håkonson være selvskreven til å ta over kongetronen i Norge. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Dette er den tredje romanen i trilogien om Sigurd Lavard Sverreson. Som sønnesønn av birkebeinernes kong Sverre, og sønn av Håkon Sverreson, burde Håkon Håkonson være selvskreven til å ta over kongetronen i Norge. Men den slue Skule Jarl, vil det annerledes. Han bortfører St. Olavs skrin, en av kristenhetens største helligdommer, for å holde guttungen unna, i sin fullstendig skruppelløse kamp for selv å bli konge.

I Gardarike lever den som mange mener er det største kongsemnet som er ættet etter Sverre: Sigurd Lavard, som vi kjenner fra de tidligere bøkene. Når det kommer bud til ham fra Norge om å vende tilbake og hjelpe Håkon Håkonson, må Sigurd igjen velge mellom familie og kongelojalitet. Som alltid er det løftet han ga kong Sverre, som seirer.

«I sverdets tid: Helligdommen» er den tredje boka i spenningsserien om Sigurd Lavard. Boka er en frittstående historie som bygger på de to foregående bøkene, «I sverdets tid» og «I sverdets tid: Kongedrapene». Unik, norsk historisk roman - på bølgen av historiske romaner fra forfattere som Iggulden og Cornwell.

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242167828
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Serie
I sverdets tid 3

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
Hallgeir Hellan – 02.04.2017

– Jeg har alltid vært interessert i historie og historiske romaner. Jan Ove Ekeberg er en forfatter som jeg setter pris på. Han klarer å kombinere sann historie med "fri diktning" på en flott måte.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Helligdommen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv