Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Jarlene fra nord

Jarlene fra nord begynner der Den hvite rytteren slutter og er den tredje, frittstående delen av Bernard Cornwells serie av historiske romaner om unge Uhtred, jarl av Bebbanbourg i 800-tallets England. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Jarlene fra nord begynner der Den hvite rytteren slutter og er den tredje, frittstående delen av Bernard Cornwells serie av historiske romaner om unge Uhtred, jarl av Bebbanbourg i 800-tallets England. Cornwell skildrer vikingtiden så du kan lukte blodet på slagmarken og høre bølgene slå mot drageskipene. Hans spenningsfylte og troverdige historiske romaner har en enorm tilhengerskare. "Bernard Cornwell er utvilsomt en begavet historisk forfatter." - Terje Stemland, Aftenposten.

Medlemsvurdering:
Jysla Bra serie 👍 Klare ikkje legga fra meg bøkene 😀

Langva

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Bazar
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202676148
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
The lords of the north
Serie
Uthred og Kong Arthur 3

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

L
Langva – 30.05.2018

– Jysla Bra serie 👍 Klare ikkje legga fra meg bøkene 😀

M
Morta – 10.01.2010

– Dette er den tredje boken fra forfatteren om sakseren Uhtreds kamp, og dette er en gnistrende oppfølger. Selv ble jeg litt skuffet over den andre boken i serien, ved at det ble litt for mye snakk om politikk og forklaringer til styreformen (selv om denne boken er veldig bra). Så er denne boken mer lik eneren hvor krig er en sentral del, som det har vært i hele serien, og denne boken er umulig å legge fra seg. For det skjer noe hele tiden og man er aldri helt sikker på om Uhtred greier det han setter seg ut for å gjøre. For boken er full av svik og forræderi som gjør at den aldri blir forutsigbar. En flott oppfølger som gjør at du vil lese mer i denne serien.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jarlene fra nord:

Valravn
Ny!

Valravn

Bjørn Andreas Bull-Hansen
Innbundet 
449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv