Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Jarlene fra nord

Vikingjarlen Kjartan, med tilnavnet den grusomme, holder Uhtreds stesøster fanget på borgen Dunholm. Uhtred reiser nordover for å finne stesøsteren. Han blir møtt av kaos og borgerkrig, og han allierer seg med Guthred, en tidligere slave, i håp om at Guthred kan hjelpe ham. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Vikingjarlen Kjartan, med tilnavnet den grusomme, holder Uhtreds stesøster fanget på borgen Dunholm. Uhtred reiser nordover for å finne stesøsteren. Han blir møtt av kaos og borgerkrig, og han allierer seg med Guthred, en tidligere slave, i håp om at Guthred kan hjelpe ham. Men Uhtred oppdager forræderi og svik og blir tvunget til å henvende seg til Alfred den store. Dette er den tredje romanen om kong Alfred og Uhtred.

Medlemsvurdering:
Jysla Bra serie 👍 Klare ikkje legga fra meg bøkene 😀

Langva

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Bazar
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788280874214
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Lords of the north
Serie
Uthred og Kong Arthur 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

L
Langva – 30.05.2018

– Jysla Bra serie 👍 Klare ikkje legga fra meg bøkene 😀

M
Morta – 10.01.2010

– Dette er den tredje boken fra forfatteren om sakseren Uhtreds kamp, og dette er en gnistrende oppfølger. Selv ble jeg litt skuffet over den andre boken i serien, ved at det ble litt for mye snakk om politikk og forklaringer til styreformen (selv om denne boken er veldig bra). Så er denne boken mer lik eneren hvor krig er en sentral del, som det har vært i hele serien, og denne boken er umulig å legge fra seg. For det skjer noe hele tiden og man er aldri helt sikker på om Uhtred greier det han setter seg ut for å gjøre. For boken er full av svik og forræderi som gjør at den aldri blir forutsigbar. En flott oppfølger som gjør at du vil lese mer i denne serien.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jarlene fra nord:

Valravn
Ny!

Valravn

Bjørn Andreas Bull-Hansen
Innbundet 
449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv